Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Polis müdürünün yargılanması devam ediyor

Edirne İl Emniyet Müdür Yardımcısı Z. A.’nın da aralarında bulunduğu toplam 4 sanığın uyuşturucu ve uyarıcı madde ithal etmek suçlamasıyla açılan dava devam ediyor.

Haber Giriş Tarihi: 14.12.2023 17:57
Haber Güncellenme Tarihi: 14.12.2023 17:59
Kaynak: UĞUR AKAGÜNDÜZ
Polis müdürünün yargılanması devam ediyor

Edirne İl Emniyet Müdür Yardımcısı Z. A.’nın da aralarında bulunduğu toplam 4 sanığın uyuşturucu ve uyarıcı madde ithal etmek suçlamasıyla 20 yıldan 30 yıla kadar hapis istemiyle yargılandığı davanın bugün 3’üncü duruşması görüldü.

Edirne 1. Ağır Ceza Mahkemesi’ndeki duruşmaya İl Emniyet Müdür Yardımcısı Z. A. ile diğer sanıklar A. U., S. A. ve B. E. ile avukatları katıldı.

EV HAPSİ TALEP ETTİ

Duruşmada tutuklu sanıklardan A. U., ev hapsinde yargılanan Z. A.'nın masum olmadığını söylerken; Z. A.'ya uygulanan ev hapsinin kendisine de uygulanmasını talep etti. A. U., tek suçunun iki kişiyi birbiriyle tanıştırmak olduğunu iddia ederken; uyuşturucu ile hiçbir alakasının olmadığını söyledi.

2 SANIKTAN BİRBİRİNE DESTEKLEYEN İFADELER

Sanık S.A. ise pişman olduğunu belirterek, A. U.’nun olayla hiçbir ilgisinin olmadığını, sadece kendisini Z. A. ile tanıştırdığını söyledi. Duruşmada yargılanması ev hapsinde devam eden İl Emniyet Müdür Yardımcısı Z. A., yıllardır ailesini dahi tanıdığı S. A.'ya iyilik yapma amacında olduğunu söylerken, aklına böyle bir şey gelmediğini belirtti. Z. A.'nın avukatı ise tutuklu yargılanan sanıkların ifadelerinin birbiriyle çelişmediğine dikkat çekerek, etkin pişmanlıktan yararlanmak için Z. A.’yı suçladıklarını iddia etti.

6 ŞUBAT’A ERTELENDİ

Mahkeme heyeti, 3 sanığın da tutukluluğunun devamına karar verdi. Heyet, İl Emniyet Müdür Yardımcısı Z. A.’nın da adli kontrol şartının devamına karar verirken; duruşmayı 6 Şubat 2024 tarihine erteledi.

UĞUR AKAGÜNDÜZ

Kaynak: UĞUR AKAGÜNDÜZ

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.