Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kandemir: Makamlar hizmet etmek için var

AK Parti Edirne İl Teşkilatı tarafından ilçe ve belde belediye başkan adaylarının tanıtımı toplantısında konuşan Erkan Kandemir, mevki ve makamların hizmet etmek için var olduğunu vurguladı. Edirne’de yaşanan sorunlara da değinen Kandemir, “Gelmişiz 2024’e bu şehirde hala su sorunu çözülememişse bunu kabul etmemiz mümkün değil” ifadelerine yer verdi.

Haber Giriş Tarihi: 08.02.2024 16:46
Haber Güncellenme Tarihi: 08.02.2024 16:50
Kaynak: MERT ERİŞKİN
Kandemir: Makamlar hizmet etmek için var

AK Parti Edirne İl Teşkilatı tarafından bir restoranda gerçekleşen ilçe ve belde belediye başkan adaylarının tanıtımı toplantısında konuşan Erkan Kandemir, AK Parti’de ben ne olurum kaygısı olmadığını, memlekete nasıl hizmet edeceğim motivasyonunun olduğunu söyledi. Kandemir, Edirne’de yaşanan sorunları kabul etmediğini, Edirne’ye hizmet etmek için talip olduklarını aktardı.

“MEVKİ VE MAKAMLAR HİZMET ETMEK İÇİN VAR”

Kandemir, “AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir, “Mevkiler ve makamlar hizmet etmek için varlar. Bizde koltuklar birbirlerine ikram etmek için ‘ben ne olurum’ kaygısıyla mücadele edenlere oralara vermek için değil, bu zillet ittifakının yaptığı gibi. Biz bu şehre hizmet etmek istiyoruz. 14 Mayıs öncesini hatırlayın. Birbirlerine bu milletin makamlarını peşkeş çekiyorlardı. Siz hiç bizim ittifakımızda böyle bir şey duydunuz mu? Çünkü mesele memlekete hizmet etme meselesidir. Mesele Türkiye olunca bizim gözümüz hiçbir şeyi görmüyor. Gerek MHP gerekse AK Parti kadrolarında gönlü bu memleketle bağlı şu güzel teşkilatlar ben ne olacağım kaygısına düşmeden, memlekete nasıl hizmet edeceğim motivasyonu ile gecesini gündüzüne katar. Gelmişiz 2024’e bu şehirde hala su sorunu çözülememişse bunu kabul etmemiz mümkün değil. Maalesef bu CHP belediyesinin elindeki bazı şehirlerde vatandaşımız dara düşünce yetki bizde olsun olmasın hizmet götürmeliyiz diyoruz. Sıkıntıları gördüğümüzde biz mücadele ediyoruz. İstiyoruz ki 2024’te şehrimizi gerçek belediyecilikle buluşturalım. Biz hizmet etmeye talibiz” dedi.

“ADAYLARIMIZIN YANINDA OLACAĞIZ”

Teşkilat olarak açıklanan adayların her zaman arkasında olacaklarını belirten AK Parti Edirne İl Başkan Vekili Aydoğan Akıncı, “AK Parti Edirne İl Teşkilatı olarak, 5 yıldır geçmiş dönem il başkanımız ve şimdi gönül belediyeciliği Edirne’mize getirecek olan Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Belgin İba’nın öncülüğünde durmadan çalıştık. Gayret ettik ve çok emek verdik. İlçe ilçe, köy köy, mahalle mahalle elini sıkmadığımız esnafımız, selam vermediğimiz vatandaşımız kalmayana kadar çalıştık, çalışmaya da devam ediyoruz. Bizim siyasi anlayışımızda adaylarımız belli olana kadar rekabet eder, adayımız belirlendikten sonra adayımızın yanında birleşir ve tüm gücümüzle mücadele ederiz. Bu kapsamda bugün açıklanan aday arkadaşlarımızın tüm teşkilatımızla, eksiksiz, her daim yanında olacağız. Cumhurbaşkanı’mız Recep Tayyip Erdoğan’ın işaret ettiği Türkiye yüzyılı şehirleri vizyonu ile hizmet belediyeciliğini Edirne’mize kazandırmak için hazırız, kararlıyız” diye konuştu.

“BEŞİĞİ SALLAYAN KADIN DÜNYAYI SALLAR”

Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Belgin İba’yı belediye başkan adayı yapmak için çalışacaklarını belirten Milliyetçi Hareket Partisi Edirne İl Başkanı Emre Tokluoğlu, “Tüm belediye başkan adaylarımızın, Cumhurbaşkanı’mız ve Devlet Bahçeli Beyefendi’nin emir ve onurlarıyla Merkez Belediye Başkan’ımız Belgin İba başta olmak üzere, beşiği sallayan kadın dünyayı sallar sözünü bize yaşatan kıymetli ablam Belgin İba’yı belediye başkanı yapmak için durmadan, yılmadan ve yorulmadan çalışarak başaracağız” ifadelerine yer verdi.

“EDİRNE’NİN KAYBOLAN YILLARINI GERİ GETİRME ZAMANI”

Edirnelilerin hizmet belediyeciliğini seçeceklerine inandığını söyleyen Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Belgin İba, “Okullarında büyüdüğüm, sokaklarında hayaller kurduğum, binlerce hayaller biriktirdiğim, çocuklarımı büyüttüğüm, anne olduğum, iş insanı olarak hizmet ettiğim Edirne’me bugün Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı olarak karşınızdayım. Öncelikle beni bu göreve layık gören Cumhurbaşkanı’mız Recep Tayyip Erdoğan’a şükranlarımı sunuyorum. Daha önceki görevimiz dolayısıyla Edirne’mizde her bir esnafımızla, her bir vatandaşımızla her bir hemşehrimizle uzun sohbetler ettik ve beklentilerini aldık. Şimdi bu sorunları, bilgi ve tecrübeyle hizmete dökme zamanı, şimdi Edirne’yi kadın eliyle güzelleştirme zamanı, şimdi hep birlikte kenetlenerek Edirne’nin kaybolan yıllarını geri getirme zamanı. Edirne’nin hizmet belediyeciliğini seçeceğine yürekten inanıyoruz” şeklinde konuştu.

“EDİRNE’Yİ GERÇEK BELEDİYECİLİKLE TANIŞTIRACAĞIZ”

Edirne’de temel ihtiyaçların konuşulduğunu belirten AK Parti Edirne Milletvekili Fatma Aksal şöyle konuştu: “Mili Şairimiz Mehmet Akif Ersoy, Edirne için dünyanın en verimli ve bereketli bölgesi diyor. Şimdi artık bu verimli, bereketli ve güzel bölgeyi hizmet belediyeciliği ile, gerçek belediyecilikle tanıştırmak gerekiyor. İnşallah 2024 yılında Edirne’yi gerçek belediyecilikle tanıştıracağız. Maalesef yıl olmuş 2024 biz halen daha temel belediyecilik hizmetlerinden bahsediyoruz. Edirne maalesef çöp, çamur ve çukur içinde. Halen daha çeşmelerden çamur akıyor. Edirneliler bunu hak etmiyor. Ben inanıyorum ki bu yıl bütün ilçelerimizle birlikte Edirne’yi de gerçek belediyecilikle tanıştıracağız.”

MERT ERİŞKİN

Kaynak: MERT ERİŞKİN

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.