Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

“Havsa’yı en iyi şekilde temsil edeceğiz”

CHP Havsa İlçe Örgütü’nün düzenlediği ön seçimde İl Genel Meclisi Üyeliği adaylığına ilk sıradan seçilen Serdar Çığla, hem belediyeyi kazanmak, hem de meclise 2 üye göndermeyi hedeflediklerini söyleyerek; “Havsa’yı en iyi şekilde temsil edeceğiz” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 21.01.2024 13:38
Haber Güncellenme Tarihi: 21.01.2024 13:40
Kaynak: UĞUR AKAGÜNDÜZ
“Havsa’yı en iyi şekilde temsil edeceğiz”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Havsa İlçe Örgütü’nün dün düzenlediği ön seçimde 241 üyenin oyunu alarak İl Genel Meclisi Üyeliği adaylığına birinci sıradan seçilen İl Genel Meclisi Üyesi Serdar Çığla, Batı Ekspres’e açıklama yaptı.

Çığla, Havsa’da düzenlenen ön seçim ile ilgili düşüncelerini açıklarken; 239 oy ile 2’nci sıradan seçilen Tunay Aslan ile birlikte çalışarak Havsa’dan İl Genel Meclisi’ne 2 üye kazandırmak istediklerini söyledi. Çığla, açıklamasında ön seçimin önemini de dikkat çekti.

“ÖN SEÇİM İYİ BİR ÖRNEK OLDU”

Havsa’da ön seçim yapılmasının, CHP üyeleri ve ilçe halkı için demokrasi örneği olduğunu belirten Çığla; “Üyelerimiz ön seçimi özlemişlerdi ve katılımları güzeldi. Tartışmasız bir ön seçim oldu. Ön seçim yapılması hem gelecek için, hem de bütün siyasi partiler için iyi bir örnek oldu. Benim tecrübem ile devam etmem, yeni seçilen adayımızın da köy tabanından gelen bir üretici olması bölgemize hizmet yönünden daha faydalı olacaktır” ifadelerini kullandı.

“BELEDİYEYİ KAZANARAK MECLİSE 2 ÜYE GÖNDERECEĞİMİZE İNANIYORUM”

Çığla, ön seçimin ardından 31 Mart 2024 tarihinde düzenlenecek Mahalli İdareler Seçimleri için çalışmalara devam edeceklerini söylerken; “Havsa’daki çalışmalarımızla hem Havsa Belediyesi’ni kazanarak, hem de İl Genel Meclisi’ne de 2 üye göndererek partimizi yücelteceğimize inanıyorum. Bununla ilgili bütün çalışmaları yaparak başarıya ulaşacağız. Biz, halkımızın bütün sorunlarıyla ilgileneceğiz” dedi.

“EN BÜYÜK HEDEFİMİZ 2 ADAYIN DA SEÇİLMESİDİR”

Aslan ile birlikte iyi bir başarı elde edeceklerine inandığını belirten Çığla; “En büyük hedefimiz, Havsa’dan İl Genel Meclisi Üyeliği’ne 2 adayın da seçilmesidir. Havsa’yı en iyi şekilde temsil edeceğimize inanıyorum. Edirne’nin tüm kırsalında çalışmalarımızla sahaya çıkacağız. Geçmiş dönemdeki çalışmalarımızı da kendimize rehber edinerek daha güzellerini yapacağımıza inanıyorum” sözlerine yer verdi.

UĞUR AKAGÜNDÜZ

Kaynak: UĞUR AKAGÜNDÜZ

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.