Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Deprem günü “ORADAYDIK” sergisi

Edirne Valiliği, Edirne İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Edirne MEB-AKUB Arama ve Kurtarma Birliği tarafından “oradaydık” temalı fotoğraf sergisi etkinliği düzenlendi.

Haber Giriş Tarihi: 06.02.2024 14:49
Haber Güncellenme Tarihi: 06.02.2024 14:52
Kaynak: MERT ERİŞKİN
Deprem günü “ORADAYDIK” sergisi

Edirne Valiliği, Edirne İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Edirne MEB-AKUB Arama ve Kurtarma Birliği tarafından bir alışveriş merkezinde oradaydık temalı fotoğraf sergisi etkinliği düzenlendi.

Ülkede 6 Şubat 2023 tarihinde merkez üssü Kahramanmaraş Pazarcık ve Elbistan olan 7.7 ve 7.6 büyüklüğünde iki büyük depremin meydana geldiği bölgelerde görev yapan Edirne İl Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde “İnsanı Yaşat ki Devlet Yaşasın” söylemiyle 2019 yılında kurulan Edirne MEB-AKUB Arama ve Kurtarma Birliği’nin 6 Şubat 2023 tarihinde AFAD koordinasyonunda Hatay’da arama kurtarma faaliyetlerine ve 24 Şubat 2023 gününde ise Kahramanmaraş’ta Doğukent geçici çadır yaşam alanında görevlerini gerçekleştirdikleri sırada çektikleri fotoğraflar sergilendi. 40 fotoğrafın bulunduğu sergiyi Edirne Valisi Yunus Sezer, Edirne İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Önder Arpacı ve Edirne İl Emniyet Müdürü Onur Karaburun ziyaret etti. Program Edirne Valisi Yunus Sezer’in sergiyi gezmesiyle sona erdi.

MERT ERİŞKİN

Kaynak: MERT ERİŞKİN

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.