Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

“Daha güçlü bir CHP için çalışıyoruz”

CHP Havsa İl Genel Meclisi üye adayı Tunay Aslan Havsa’ya bağlı köylere ziyaretlerini sürdürüyor.

Haber Giriş Tarihi: 14.02.2024 10:50
Haber Güncellenme Tarihi: 14.02.2024 10:52
Kaynak: ERGİN SÖZER
“Daha güçlü bir CHP için çalışıyoruz”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Havsa İl Genel Meclisi üye adayı Serdar Çığla ile birlikte köyleri tek tek dolaşan ve vatandaşlar ile görüşen Aslan Yolageldi, Taptık, Necatiye ve Naipyusuf köylerini ziyaret etti.

Aslan ve Çığla, Naipyusuf köyünde partinin genç üyelerinden Okan Seçkin tarafından karşılandı. Aslan, kendilerini karşılayan Seçkin’le ilgili olarak “Okan kardeşimiz gibi birçok gencimizi partimize üye yapmaya devam ediyoruz. Genç üyelerimiz ile daha güçlü olarak çalışmaya devam ediyoruz” diye konuştu.

Vatandaşların şikayet ve taleplerini dinleyen Çığla ve Aslan çözümler için hep beraber el ele çalışacaklarını ifade ettiler.

www.batiekspres.com haber sitesine açıklamada bulunan Tunay Aslan sözlerinde şunlara yer verdi:

“Serdar Çığla ile birlikte köyleri ziyaret ederek vatandaşlarımızla bir araya gelmekten büyük mutluluk duyuyoruz. Yolageldi, Taptık, Necatiye ve Naipyusuf köylerimizdeki ziyaretlerimizde, vatandaşlarımızın sorunlarını dinleyerek çözüm önerilerimizi paylaştık. 3-4 gün içinde tüm köylerimize ziyaretlerimizi gerçekleştirmiş olmayı hedefliyoruz. Köylerimizde de gençlerimizin siyasete olan ilgisi ve heyecanını arttırıyoruz. Partimize yeni katılan genç üyelerimizle birlikte, daha güçlü bir CHP için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Havsa ve köylerimizin sorunlarını çözmek, halkımızın refahını arttırmak için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Bize gösterilen ilgi, destek ve güler yüzleri için tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum.”

ERGİN SÖZER

Kaynak: ERGİN SÖZER

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.