Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Aslan, “Yürümeden koşamazsınız”

CHP Havsa İl Genel Meclisi üye adayı Tunay Aslan ve Serdar Çığla Havsa’ya bağlı köylere ziyaretlerini sürdürüyor.

Haber Giriş Tarihi: 15.02.2024 11:15
Haber Güncellenme Tarihi: 15.02.2024 11:22
Kaynak: ERGİN SÖZER
Aslan, “Yürümeden koşamazsınız”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Havsa İl Genel Meclisi üye adayı Tunay Aslan ve Serdar Çığla köyleri tek tek dolaşarak vatandaşlar ile görüşmeye devam ediyor. Havsa’da Kahvehane ziyaretinde bulunan Aslan ve Çığla sonrasında ilçeye bağlı Köseömer, Söğütlüdere, Hasköy ve Habiller köylerini ziyaret etti.

Hasköy’de bir düğüne de katılan Tunay Aslan, evlenen çifti tebrik ederek, “Hasköy’de kardeşlerimizin düğününe katılarak mutluluklarına eşlik ettik. Büşra ve Mert Demir çiftine tekrardan mutluluklar dilerim” dedi.

www.batiekspres.com haber sitesine açıklamada bulunan Tunay Aslan sözlerine şöyle devam etti:

“Köylerimizdeki insanlar bizleri sürekli görmekten son derece memnunlar. Ön seçim öncesi 22 köyümüzü iki kez gezdim. Seçim sonrası ikinci kez geziyorum, tekrar ve tekrar gezeceğim. İnsanlar karşısında oy vereceği İl Genel Meclisi Üyesi Adayını tanımalı. Onlara yaklaşırsanız mutlu oluyorlar, tekrar bekleriz diyorlar. Gülen yüzleriyle bizleri uğurluyorlar. Havsa’mız ve köylerimize güvenim sonsuz. Onlarında güvenlerini boşa çıkartmayacağım. Köylerde genelde il genel meclisi için oy verilir. Bu yüzden vatandaşlarımız destekleyecekleri kişilerin gelmesini ve hal hatır sormasını isterler. Gitmez gelmezseniz onları hiçe saymış olursunuz. Bende köyde yaşayan biri olarak buna yıllarca tanık oldum. Bu sebeple aday olduğum gün itibariyle tüm köylerimizi ziyaret ettim. Köydeki vatandaşlarımız ile uzun uzun sohbet etme fırsatım oldu ve daha da olacak.

Köy kökenli biri olarak tüm köylerimize hizmete hazırım. Sandığa gittiklerinde partiye değil hizmeti getirecek kişiye oy vermelerini bekliyorum. Ben 3 dönem Tarım Kredi Kooperatifi yönetiminde görev aldım. 2010’da yönetim kurulu üyeliği, 2014’te yönetim kurulu başkan yardımcılığı ve 2018’de yönetim kurulu başkanlığı yaptım. Yürümeden koşamazsınız. O zaman da ortaklarımızın haklarını nasıl savunduysam, bugün itibariyle de il genel meclisi üyesi olursam tüm köylerimize sonsuz hizmet getireceğime inanıyorum. 31 Mart’ta herkesten desteklerini bekliyorum.”

ERGİN SÖZER

Kaynak: ERGİN SÖZER

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.