Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

“YAĞMUR RAHATLATTI AMA MALİYETLER ÜZÜYOR”

Son yağışların çiftçiyi mutlu ettiğini belirten Saadet Partisi Havsa İlçe Başkanı Murat Aladağ, ancak artan akaryakıt, tohum ve gübre fiyatlarının çiftçiyi endişelendirdiğini söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 06.11.2023 16:25
Haber Güncellenme Tarihi: 06.11.2023 16:25
Kaynak: Seçiniz
https://batiekspres.com/
“YAĞMUR RAHATLATTI AMA MALİYETLER ÜZÜYOR”

Saadet Partisi Havsa İlçe Başkanı Murat Aladağ, yağmurun bereket getirdiğini ve çiftçileri mutlu ettiğini belirtti. Yağmur sonrası çiftçilerin buğday ekimine başladığını ancak artan akaryakıt, tohum ve gübre maliyetlerinin çiftçileri endişelendirdiğini ifade etti.

www.batiekspres.com haber sitesine açıklamalarda bulunan Aladağ, “Yağmur, çiftçilerimiz için büyük bir rahatlama kaynağı oldu. Yağmur topraklarımızı sulayarak buğday ekimi öncesi mutluluk yarattı. Ancak bu sevindirici gelişmelere rağmen, çiftçilerimiz artan akaryakıt, tohum ve gübre maliyetleri nedeniyle zor günler geçiriyorlar. Bu nedenle devletin, çiftçilerimizin tarım faaliyetlerini sürdürebilmeleri için ekonomik desteklerini artırması gerekiyor. Tarım sektörü ülkemiz için çok önemli ve çiftçilerimizin sıkıntılarını hafifletmek için gerekli önlemlerin alınması gerekiyor” dedi.

ERGİN SÖZER

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.