Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Uluslararası basketbol turnuvası başladı

Edirne’de Uluslararası Veteran Basketbol Turnuvası başladı.

Haber Giriş Tarihi: 25.01.2024 15:35
Haber Güncellenme Tarihi: 25.01.2024 20:49
Kaynak: MERT ERİŞKİN
Uluslararası basketbol turnuvası başladı

Edirne’de Uluslararası Veteran Basketbol Turnuvası Mimar Sinan Spor Salonu ve Edirne Spor Salonunda başladı. Turnuvaya Türkiye, Bulgaristan ve Yunanistan’dan 32 takım ve 250’ye yakın sporcu katıldı. Turnuva Organizatörü Cüneyt Levent, müsabakaların Edirne’de ilk defa yapıldığını söyledi. İstanbul’dan Edirne’ye basketbol turnuvası için gelen Serdar Ozansoy, (57) Edirne’de ilk defa düzenlenen maça katılmaktan dolayı mutlu olduğunu dile getirdi.

“BASKETBOL SEVERLERİ BEKLİYORUZ”

Turnuva Organizatörü Cüneyt Levent, “Çeşitli illerde yapılan Uluslararası Veteran Basketbol Turnuvası bu sene ilk defa Edirne’de yapılıyor. Bulgaristan, Yunanistan ve Türkiye’den toplamda 32 takım ve yaklaşık 250 sporcumuz var. Müsabakaların eğlenceli ve güzel olmasını diliyorum. Bundan sonra gelecek yıllarda da devam edecek. Bütün basketbol severleri Edirne’ye bekliyoruz” dedi.

“EDİRNE’Yİ ÇOK SEVİYORUZ”

Edirne’de daha önce de anılarının olduğuna değinen Serdar Ozansoy, "Bu yıl Edirne’de ilk defa düzenlenen müsabakalara katılmaktan dolayı çok mutluyuz. Edirne çok güzel bir şehir. Ben üniversite zamanında 2. Ligde oynamıştım ve buraya gelme imkânı bulmuştum. Edirne’de çok güzel anılarım var. Edirne’yi çok seviyoruz” ifadelerine yer verdi.

25 Ocak'ta başlayan turnuva 28 Ocak'ta sona erecek.

MERT ERİŞKİN

Kaynak: MERT ERİŞKİN

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.