Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

“ULU ÖNDERİMİZİ RAHMET VE MİNNETLE ANIYORUZ”

Saadet Partisi Havsa İlçe Başkanı Murat Aladağ, 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü açıklamada bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 10.11.2023 14:31
Haber Güncellenme Tarihi: 10.11.2023 14:31
Kaynak: Seçiniz
https://batiekspres.com/
“ULU ÖNDERİMİZİ RAHMET VE MİNNETLE ANIYORUZ”

10 Kasım’ın sadece bir tarih olmadığını Türk milletinin birlik ve beraberlik duygularını pekiştirdiği, ortak bir hüzün ve saygı günü olduğunu belirten Saadet Partisi Havsa İlçe Başkanı Murat Aladağ www.batiekspres.com internet sitesine açıklama yaptı.

Aladağ “Bugün, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün aramızdan ayrılışının 85. yıl dönümü. Türkiye'nin modernleşme ve çağdaşlaşma sürecinin mimarı olan büyük önderi, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü rahmet ve minnetle anıyoruz. Atatürk, Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu olmanın yanı sıra, milletimizin kalbinde özel bir yer tutan bir liderdir.

10 Kasım, sadece bir tarih değil, aynı zamanda Türk milletinin birlik ve beraberlik duygularını pekiştirdiği, ortak bir hüzün ve saygı günüdür. Bugün, farklı siyasi görüşlere sahip olabiliriz ancak Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ölüm yıl dönümünde bir araya gelerek onu anmak, milletimizin ortak değerlerine sahip çıkmak adına önemli bir fırsattır.

Atatürk'ün mirası, Türk milletinin bağımsızlık ve özgürlük ideallerini temsil etmektedir. Bu idealler, siyasi ayrımlardan öte, bir milletin ortak değerleridir. Saadet Partisi olarak, Mustafa Kemal Atatürk'ün mirasına saygı gösterirken, aynı zamanda ülkemizin birlik ve beraberliğine katkı sağlamayı hedefliyoruz.

Bugün, bir kez daha Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü anarak, onun ilke ve inkılaplarına olan sorumluluğumuzu hatırlıyoruz. Saadet Partisi olarak, milletimizin birlik ve beraberliğine katkıda bulunmak, ülkemizi daha güçlü ve müreffeh kılmak için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Bu vesileyle, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü rahmet ve minnetle anıyor, milletimizin birlik ve beraberliğine katkıda bulunmak için birlikte çalışma çağrısı yapıyorum” dedi.

ERGİN SÖZER

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.