Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Tuzladan ve ekibi güven tazeledi

Enez Amatör Denizciler ve Su Sporları Derneği’nin Genel Kurulu Edirne'de gerçekleştirildi.

Haber Giriş Tarihi: 21.12.2023 17:39
Haber Güncellenme Tarihi: 21.12.2023 17:41
Kaynak: Haber Merkezi
Tuzladan ve ekibi güven tazeledi

Deniz ve su sporları meraklıları tarafından Enez'de kurulan ve balıkçı barınağına bağlı olan tekne sahiplerinin çoğunluğunu oluşturduğu derneğin genel kurulu yoğun bir katılımla gerçekleşti. Tek liste ile seçime girilen 77 üyeli derneğin mevcut başkanı Gökhan Tuzladan yeniden aday gösterilerek oy birliği ile genel kurulda yeniden yeni dönemde ekibi ile birlikte seçilmeye hak kazandı.

“SORUNLARI BİLİYORUZ”

Enez Amatör Denizciler ve Su Sporları Derneği yönetim kurulu başkanı Gökhan Tuzladan yaptığı konuşmada Enez’de denize, doğaya ve su sporlarına önem veren dernek üyelerinin özellikle tekne sahiplerinin sorunlarını iyi bildiklerini ve çözümü noktasında ilgili yerlerle görüşmeler sağladıklarını belirterek, “Derneğimizin sorunlarını iyi biliyor ve çözümü noktasında çaba sarf ediyoruz. Özelikle Enez Limanı balıkçı barınağının bir ve 2. mendirek iç temizliğinin yapılması için Valimiz sayın Yunus Sezer başta olmak üzere İlgili daire müdürleri ile görüşmeler yaptım. Tekne bağlama yerlerinin durumu ve yeni sezondan başlamak üzere limanın durumu hakkında değerlendirmelerde bulundum. Amatör denizciliğin sevdirilmesi, bilinçli denizcilerin yetiştirilmesi için çalışmalar yapıyoruz ve yapmaya da devam edeceğiz” dedi.

İŞTE YENİ YÖNETİM

Derneğin yeni yönetim kurulu ise şu isimlerden oluştu; Yönetim kurulu Asil üyeliklerine Gökhan Tuzladan, Ali Erkenciler, Taner Anat, Murat Avcu, Mustafa Oçkan, yedek üyelikleri; Resul Oruçoğlu, Harun Polat, Aykut Saygın, Serdar Ergin, Hamit Özcan. Denetim kurulu asıl üyeliklerine; Recep Çığırdaşman, Yücel Şahin, Tarık Kahveci, yedek üyeliklere ise; Ümit Ertosun, Ali Naci Karaca, Mutlu Böbek oy birliği ile seçildi.

HABER MERKEZİ

Kaynak: Haber Merkezi

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.