Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

TUNÇYÜREK’TEN 10 KASIM MESAJI

Memleket Partisi Edirne İl Başkanı Süheyl Tunçyürek, 10 Kasım Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 85. yıldönümü ile ilgili bir mesajda "Atatürk'ü ebediyete intikalinin 85. yılında şükran, saygı ve özlemle yad ediyoruz” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 09.11.2023 16:34
Haber Güncellenme Tarihi: 09.11.2023 16:34
Kaynak: Seçiniz
https://batiekspres.com/
TUNÇYÜREK’TEN 10 KASIM MESAJI

Memleket Partisi Edirne İl Başkanı Süheyl Tunçyürek, Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 85. Yıldönümü dolayısıyla yayımladığı mesajda “İstiklal mücadelemize liderlik eden ve aziz milletimizin büyük fedakarlığıyla bu destansı mücadeleyi eşsiz bir zafere ulaştıran Gazi Mustafa Kemal Atatürk başarılı bir komutan ve büyük bir lider olarak ulusumuzun gönlünde ve dünya tarihinde saygın bir yer edinmiştir” ifadelerine yer verdi.

“RUHLARI ŞAD OLSUN”

Cumhuriyeti ileri medeniyetler seviyesine çıkarmanın sorumluluk olduğuna değinen Tunçyürek “Büyük önder istiklal mücadelemizi Cumhuriyetimizin kuruluşuyla taçlandırmış olup, onun ‘en büyük eserim’ dediği Cumhuriyetimizi ve kazanımlarını ilelebet yaşatmak ve ileri medeniyetler düzeyine taşımak üzerimize düşen temel sorumluluktur. Bu düşüncelerle, vefatının 85. yıl dönümünde Cumhuriyetimizin banisi Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları ile bu vatan, bayrak ve inanç uğruna şehit düşen ve gazi olan tüm kahramanlarımızı bir kez daha rahmetle, şükranla ve minnetle anıyoruz. Ruhları şâd olsun” diye konuştu.

HABER MERKEZİ

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.