Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

“Tüm çiftçilerimize bol kazançlı bir yıl diliyorum”

CHP Havsa İl Genel Meclisi Üyesi Tunay Aslan, bu yıl yaşanan mevsim değişikliklerinin etkilerini değerlendirdi.

Haber Giriş Tarihi: 08.04.2024 15:43
Haber Güncellenme Tarihi: 08.04.2024 15:46
Kaynak: ERGİN SÖZER
“Tüm çiftçilerimize bol kazançlı bir yıl diliyorum”

Cumhuriyet Halk Partisi Havsa İl Genel Meclisi Üyesi Tunay Aslan, yaptığı açıklamada, arpaların bu yıl normalden bir ay önce başak vermeye başladığını belirtti.

Bu durumun çiftçiler üzerinde olumlu etkileri olduğunu ifade eden Aslan www.batiekspres.com haber sitesine yaptığı açıklamada, “Bu yıl yaşanan mevsim değişiklikleri, arpaların erkenden başak vermesine neden oldu. Bu durum çiftçilerimiz için büyük bir avantaj. Erken hasatla birlikte ürünlerin daha iyi değerlendirilmesi ve pazarlanması mümkün olacak. Bu nedenle tüm çiftçilerimize bol kazançlı bir yıl diliyor, bereketli bir hasat dönemi geçirmelerini temenni ediyorum” dedi.

Aslan, sözlerine Ramazan Bayramını kutlayarak devam etti. Bayramın, birlik, beraberlik ve dayanışma duygularının pekiştirildiği önemli bir dönem olduğunu vurgulayan Aslan, “Ramazan Bayramı, sevdiklerimizle bir arada olmanın, paylaşmanın ve yardımlaşmanın en güzel örneklerinin sergilendiği özel bir zaman dilimi. Bu vesileyle tüm İslam aleminin Ramazan Bayramı'nı en içten dileklerimle kutluyor, bayramın ülkemize, milletimize ve tüm insanlığa huzur, mutluluk ve barış getirmesini temenni ediyorum” şeklinde konuştu.

ERGİN SÖZER

Kaynak: ERGİN SÖZER

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.