Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Timur; “Aday olmayacağım”

MMO Edirne Şube Başkanı Mehmet Ruhan Timur, şubenin 15’inci genel kurulu ve seçimlerinin 17-18 Şubat 2024 tarihlerinde gerçekleştirileceğini açıkladı. Timur, seçimlerde şube başkanlığına aday olmayacağını söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 13.02.2024 17:16
Haber Güncellenme Tarihi: 13.02.2024 17:27
Kaynak: UĞUR AKAGÜNDÜZ
Timur; “Aday olmayacağım”

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) Makina Mühendisleri Odası (MMO) Edirne Şube Başkanı Mehmet Ruhan Timur, şubenin 15’inci genel kurulu ve seçimlerinin 17-18 Şubat 2024 tarihlerinde gerçekleştirileceğini açıkladı.

Timur, Batı Ekpsres’e yaptığı açıklamada, MMO Edirne Şubesi 15’inci genel kurulunun 17 Şubat Cumartesi günü 13.00-17.00 saatleri arasında düzenleneceğini belirtirken; seçimlerin ise 18 Şubat Pazar günü 09.00-17.00 saatleri arasında gerçekleştirileceğini söyledi.

Timur, şube binasında gerçekleştirilecek genel kurulun ardından düzenlenecek seçimlerde aday olmayacağını açıklarken; “Yönetimimizin 2 senelik dönemi 17 Şubat’ta doluyor. 18 Şubat’ta da kim isterse aday olacak ve seçilecek. Önümüzdeki dönem için aday değilim” ifadelerini kullandı.

“18 YIL SONRA TRAKYA’DA SANAYİLEŞME VE ÇEVRE SEMPOZYUMU’NU DÜZENLEDİK”

Timur, 2 yıllık görev süresi boyunca yönetimi ile birlikte gerçekleştirdiği çalışmaları hatırlatırken; “En son 2005 yılında yapılan Trakya’da Sanayileşme ve Çevre Sempozyumu’nun, 18 sonra beşincisini yaptık. Ayrıca Edirne Organize Sanayi Bölgesi’nde meslektaşlarımıza ücretsiz kalite seminerleri verdik. Aynı çalışmaları Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi ve Tekirdağ’da da yaptık. Bütün belediyeleri tekrar tekrar gezerek meslektaşlarımızın haklarının korunması için görüşmeler yaptık. Aynı zamanda doğalgaz dağıtım şirketiyle de meslektaşlarımızın haklarının korunması için pek çok kez görüştük” dedi.

“KAMUSAL DESTEK İÇİN ASANSÖR KONTROLLERİ YAPTIK”

MMO Edirne Şubesi olarak asansör kontrolleri de gerçekleştirdiklerini söyleyen Timur; “Belirli bölgelerde asansörleri kontrol ediyoruz. Gerekleri ne ise hepsini yaptık. Asansör kontrollerini kamusal destek olması için yapıyoruz. Biz kâr amacı gütmüyoruz, gönüllü çalışıyoruz” sözlerine yer verdi.

“MESLEKTAŞLARIMA BAŞARILAR DİLİYORUM”

Timur, 15’inci genel kurulda düzenlenecek seçimlerde şube başkanlığına aday olmayacağını belirterek; “Yaklaşık 2 yıl süren bu dönemde ellerinden geleni yapan tüm yol arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Yeni dönem için görev ve sorumluluk alacak tüm meslektaşlarıma başarılar ve kolaylıklar diliyorum” dedi.

UĞUR AKAGÜNDÜZ

Kaynak: UĞUR AKAGÜNDÜZ

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.