Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Şükrüpaşa Stadı’ndan Şükrüpaşa muhtar adaylığına

Edirneli milli sporcu, milli antrenör ve milli takımlarda birçok kademelerde görev alan Esra Akgün Yılmaz, antrenmanlarını yaptığı Şükrüpaşa Stadı’ndan Şükrüpaşa Mahalle Muhtarlığı’na yürüyor.

Haber Giriş Tarihi: 28.01.2024 15:55
Haber Güncellenme Tarihi: 28.01.2024 15:59
Kaynak: ŞENER ŞENTÜRK
Şükrüpaşa Stadı’ndan Şükrüpaşa muhtar adaylığına

Atletizm milli takımlarında sporculuktan antrenörlüğe kadar çeşitli kademelerde görev alan, son olarak milli takım bölgeler koordinatörlüğü görevinde bulunan Esra Akgün Yılmaz, Edirne’de Şükrüpaşa Mahalle Muhtarlığı’na aday oldu.

Çocuk yaşlarda antrenmanlarını yaptığı, antrenörlük döneminde birçok sporcuyu çalıştırdığı Şükrüpaşa Stadı’ndan Şükrüpaşa Mahalle Muhtarlığı görevine seçilmenin çocukluk hayali olduğunu söyleyen Yılmaz; “Muhtarlık sürecimiz anne karnında başladı diyebilirim. Annem bana 8 aylık hamileyken, babam 24 yaşında Büyükismailçe Köyü’nden Türkiye’nin en genç muhtarı olmuş” ifadelerine yer verdi.

“MİLLİ TAKIM ANTRENÖRÜYÜM”

Çocuk yaşlarda atletizmle tanışmasıyla, atletizmden sporcu ve antrenör olarak sayısız madalyalar kazanarak hayalini gerçekleştirdiğini, şimdi de muhtarlık hayalini gerçekleştirmek istediğini belirten Yılmaz; “Şükrüpaşa stadında antrenmanlarımı yapıyordum, Şükrüpaşa stadında bir sürü derece aldım, bir sürü sporcu yetiştirdim. Türk milli takımına antrenörlük yaptım, Türkiye Atletizm Federasyonu’nda halen bölgeler koordinatörlüğü yapıyorum. Aynı zamanda Türkiye Atletizm Federasyonu’nda milli takım antrenörüyüm. Edirne’de de birçok sporcuya dokunan bir antrenörüm. Tüm çocukları ücretsiz çalıştırıyorum. Edirne’de sporun herkese ulaşması için gönüllüyüm. Çok çalışkanım; asla pes etmem, asla yılmam” dedi.

“STADTAKİ HAYALİMDEN SONRA MUHTARLIK DA HAYALİMDİ”

Yılmaz, sporcu ve antrenör kimliğinin dışında gerçekleştirdiği çalışmaları da açıklarken; “Sporcu ve antrenörlük dışında 8 yıl okul aile birliği başkanlığı ve 11 yıl da perakende sektöründe yöneticilik yaptım. Şükrüpaşa stadındaki hayallerimi gerçekleştirdikten sonra Şükrüpaşa Mahalle Muhtarlığı hayalimdi. Emekli olduğumda muhtarlık açıklamamı yapacağımı herkes biliyordu. Bayrağımı öğrencilerime teslim ettim. Çocukluğum, genç kızlığım Şükrüpaşa Mahallesi’nde geçti. Çocuğum şimdi burada büyüyor. Kadınlara, gençlere, yaşlılara, doğaya, hayvanseverlere projelerim var. Minik patilere yapacağım projelerim herkes tarafından beğenilecek ve takdir edileceğini düşünüyorum” sözlerine yer verdi.

ŞENER ŞENTÜRK

Kaynak: ŞENER ŞENTÜRK

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.