Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sedefçi’den İl Genel Meclisi’ne ziyaret

İYİ Parti Edirne Belediye Başkan adayı Hamdi Sedefçi, İl Genel Meclisi’ni ziyaret etti. Sedefçi, yeniden aday olan üyelere başarılar dilerken; tüm üyelere çalışmaları nedeniyle teşekkür etti.

Haber Giriş Tarihi: 06.03.2024 15:52
Haber Güncellenme Tarihi: 06.03.2024 15:55
Kaynak: UĞUR AKAGÜNDÜZ
Sedefçi’den İl Genel Meclisi’ne ziyaret

İYİ Parti Edirne Belediye Başkan adayı Hamdi Sedefçi, Edirne İl Genel Meclisi’ni ziyaret etti. Sedefçi, İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Geçmiş’i makamında ziyaret ederken; İYİ Parti, MHP, CHP ve AK Parti gruplarının odalarını da tek tek gezdi.

İl Genel Meclisi Üyeleri ile bir araya gelen Sedefçi, tüm üyelere çalışmaları nedeniyle teşekkür ederken; yeniden aday olanlara da başarılar diledi. Sedefçi’ye ziyareti sırasında İYİ Parti’nin bazı Edirne Belediye Meclisi Üyeliği ve İl Genel Meclisi Üyeliği adayları da eşlik etti.

Sedefçi, ziyareti ile ilgili yaptığı açıklamada; “İl Genel Meclisi Üyeleri’ne bugün bir nezaket ziyaretinde bulundum. İl Genel Meclisi’mizin de son toplantılarından bir tanesi ve Cuma günü görevleri sona eriyor. Kendilerine yaptıkları hizmetler için Edirne halkı adına şükranlarımı sunuyorum. Şimdiden sonraki hayatlarında bu görev devam etmezse sağlıklı, mutlu ve başarılı bir şekilde yaşam sürmelerini diliyorum. Devam edecek arkadaşlarımıza da başarılar diliyorum. İnşallah yeni dönemde Edirne’mizin kazanması için, Edirne’mizin yarınlarının daha sağlıklı ve mutlu olması için Edirne halkının doğru seçimler yapacağına inancım sonsuzdur. Sonuçta Edirne halkı kazanacaktır, mutlu olacaktır ve yarınlara umutla bakacaktır” dedi.

UĞUR AKAGÜNDÜZ

Kaynak: UĞUR AKAGÜNDÜZ

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.