Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sazlıdere sahilindeki imar planına itiraz

Edirne İl Genel Meclisi’nin Ekim ayında kabul ettiği Keşan ilçesine bağlı Sazlıdere köyünün sahil kesimindeki imar planına toplam 31 adet itiraz geldi. İtirazların ardından meclis bugün konuyu yeniden görüşülmek için İmar ve Bayındırlık Komisyonu’na havale etti.

Haber Giriş Tarihi: 07.12.2023 16:02
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2023 16:06
Kaynak: UĞUR AKAGÜNDÜZ
Sazlıdere sahilindeki imar planına itiraz

Edirne İl Genel Meclisi’nin bugün düzenlenen Aralık ayı dördüncü toplantısında Keşan ilçesine bağlı Sazlıdere köyünün sahil kesimindeki imar planına yapılan itirazlar görüşüldü.

İl Genel Meclisi tarafından onaylanan Edirne’nin Keşan ilçesine bağlı Sazlıdere köyünün sahil kesimi için yapılan 2. Etap Revizyon İmar Planı, 30 gün süre ile Edirne İl Özel İdaresi’nin internet sitesi, İmar ve Kentsel İyileştirme Müdürlüğü’nün panosu ve Sazlıdere Köy Muhtarlığında askıya çıktı. 30 gün içinde revizyon imar planı, plan hükümleri ve açıklama raporuna toplam 31 adet itiraz yapıldı.

KOMİSYONA HAVALE EDİLDİ

İtirazların ardından konu yeniden İl Genel Meclisi’ne sevk edilirken; itirazların değerlendirilmesi amacıyla konu meclis üyelerinin oy bilirliğiyle İmar ve Bayındırlık Komisyonu’na havale edildi.

EKİM AYINDA KABUL EDİLMİŞTİ

Edirne İl Genel Meclisi’nin Ekim ayında düzenlenen beşinci toplantısında, İmar ve Bayındırlık Komisyonu’nun Sazlıdere sahil kesimi 2’nci etap konut bölgesi imar planı hakkındaki raporu görüşülerek oy birliğiyle kabul edilmişti.

UĞUR AKAGÜNDÜZ

Kaynak: UĞUR AKAGÜNDÜZ

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.