Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sazlıdere imar planında 17 itiraza kabul

Edirne İl Genel Meclisi, Sazlıdere köyünün sahil kesimi için yapılan 2. Etap Revizyon İmar Planı’na yapılan 31 itirazdan 17’si kabul etti. Meclis, 14 itiraz dilekçesini de reddetti.

Haber Giriş Tarihi: 08.01.2024 14:57
Haber Güncellenme Tarihi: 08.01.2024 14:59
Kaynak: UĞUR AKAGÜNDÜZ
Sazlıdere imar planında 17 itiraza kabul

Edirne İl Genel Meclisi’nin bugün düzenlenen toplantısında İmar ve Bayındırlık Komisyonu’nun imar planına itirazlar hakkındaki raporu görüşüldü.

Komisyon Başkanı Yaşar Sasa tarafından sunulan raporda, İl Genel Meclisi kararı ile onaylanan Edirne’nin Keşan ilçesine bağlı Sazlıdere köyünün sahil kesimi için yapılan 2. Etap Revizyon İmar Planı’na yapılan itirazlar açıklandı.

“31 İTİRAZDAN 17’Sİ KABUL EDİLDİ”

İmar ve Bayındırlık Komisyonu İmar ve Kentsel İyileştirme Müdürlüğü şehir plancıları ile yapılan inceleme neticesinde, imar planına yapılan 31 itirazdan 17’sinin kabul edildiğini açıklayan Sasa, itirazların proje müellifi tarafından değerlendirilerek gerekli düzeltmelerin yapılmasının komisyon tarafından mütalaa edildiğini söyledi.

“14 İTİRAZIN REDDİNE KARAR VERİLMİŞTİR”

Plan müellifi tarafından değerlendirilerek gerekli düzeltmelerin yapılması gereken 17 adet itirazı da tek tek açıklayan Sasa; “İmar ve Bayındırlık Komisyonu İmar ve Kentsel İyileştirme Müdürlüğü şehir plancıları ile yapılan inceleme neticesinde; 31 adet itirazdan 14 itiraz dilekçesinin reddi, Meclis Başkanlığı’nca tek tek okutularak oylamanın yapılmasına karar verilmiştir” dedi.

17 İTİRAZA KABUL 14’ÜNE RET

Sasa’nın sunumunun ardından Meclis Başkanı Mehmet Geçmiş, 31 itirazdan 17’sinin kabulünü Meclis oyuna sundu. Meclis üyeleri, itirazları kabul etti. Meclis’te 14 itiraz dilekçesi ise tek tek okunarak üyelerin oyları ile reddedildi.

UĞUR AKAGÜNDÜZ

Kaynak: UĞUR AKAGÜNDÜZ

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.