Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

SANATSEVERLERDEN ÇOCUKLAR İÇİN WORKSHOP

Edirne’de “elartworkshop” adı altında bir araya gelerek çeşitli mekanlarda sanatsal etkinlikler düzenleyen sanatseverler, bu sefer çocuklar için boyama etkinliği gerçekleştirdi.

Haber Giriş Tarihi: 19.08.2023 18:24
Haber Güncellenme Tarihi: 19.08.2023 18:24
Kaynak: Seçiniz
https://batiekspres.com/
SANATSEVERLERDEN ÇOCUKLAR İÇİN WORKSHOP

Edirne’de sosyalleşmek ve çeşitli sanatsal faaliyetler yapmak amacıyla sanatseverler, “elartworkshop” etkinlikleri adı altında bir araya geliyorlar. Çeşitli mekanlarda toplanan ve yoga, tuval, saksı boyama, kil çalışmaları gibi faaliyetler düzenleyen sanatseverler, bu sefer de çocuklar için bir araya geldiler.

Faaliyetlere katılan yetişkin gruplarından gelen talep üzerine Lalezar Restoran bahçesinde çocukların hem eğlenecekleri hem de sanatsal faaliyet yapabilecekleri “Akrilik Resim Çalışması” yaptılar. Etkinlik katılımcılarından Seval Mudrişler; “Edirne'de elartworkshop adı altında yetişkinler için başlattığımız etkinlikler çok beğenildi. İnsanlar bu sayede sosyalleşti, sanatsal faaliyetlere katılım şansı elde etti. Yetişkin gruplardan gelen talep üzerine çocuklarımız da eğlence ve sanatı birleştirsin istedik. Çocuklar için ilk etkinliğimiz olan akrilik tuval boyama etkinliğini gerçekleştirdik” dedi.

MERT ERİŞKİN

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.