Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

ŞAMPİYONLAR ÖDÜLLERİNİ ALDI

Balkan Ülkeleri Dostluk Grubu Spor Kulübü'nün düzenlediği 8'inci Uluslararası Edirne Maratonu'nda erkekler ve kadınlarda dereceye girenlere ödülleri ve kupaları verildi.

Haber Giriş Tarihi: 16.07.2023 14:29
Haber Güncellenme Tarihi: 16.07.2023 14:29
Kaynak: Seçiniz
https://batiekspres.com/
ŞAMPİYONLAR ÖDÜLLERİNİ ALDI

Edirne'de Balkan Ülkeleri Dostluk Grubu Spor Kulübü tarafından bu yıl 8'incisi düzenlenen Uluslararası Edirne Maratonunda erkekler ve kadınlarda dereceye girenlere ödülleri verildi.

Cumhuriyet'in 100'üncü yılı temasıyla düzenlenen maratonda ödül töreni, Karaağaç Mahallesi'ndeki Lozan Anıtı'nda düzenlendi.

21 kilometre genel klasman erkeklerde birinci Fetene Alemu Regasa, ikinci Yunus Emre Akkuş ve üçüncü Mestan Turhan'a ödül ve kupalarını Edirne Belediye Başkan Yardımcısı Hakan İşcan takdim etti.

21 kilometre genel klasman kadınlarda ise birinci Maria Kalpakova, ikinci Olga Boldyreva ve üçüncü Hamide Ay'a ödül ve kupalarını İYİ Parti Edirne Milletvekili Mehmet Akalın takdim etti. Daha önce klasmanda birinci olduğu açıklanan Zehra Er'in ise maraton parkurunu ihlal etmesi nedeniyle diskalifiye edildiği açıklandı.

10 kilometre genel klasman erkeklerde birinci Aykut Taşdemir, ikinci İsmail Özkan ve üçüncü Mehmet Aydıngör'e; 10 kilometre genel klasman kadınlarda birinci Ezgi Kaya, ikinci Remziye Erman ve üçüncü Tanya Dimitrova'ya ödül ve kupaları takdim edildi. Ödül töreninin ardından Uluslararası Edirne Maratonu sona erdi.

UĞUR AKAGÜNDÜZ

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.