Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Saadet’te aday belirleme komisyonu kuruldu

Saadet Partisi Havsa İlçe Başkanlığı haftalık genel değerlendirme toplantısını gerçekleştirdi.

Haber Giriş Tarihi: 22.12.2023 17:58
Haber Güncellenme Tarihi: 22.12.2023 18:01
Kaynak: ERGİN SÖZER
Saadet’te aday belirleme komisyonu kuruldu

Saadet Partisi Havsa İlçe Başkanlığı’nda gerçekleştirilen toplantıya Saadet Partisi Edirne İl Başkanı Av. Sinan Tekin’de katıldı. Düzenlenen toplantıda aday belirleme ile ilgili komisyon kuruldu.

Toplantı sonrası www.batiekspres.com haber sitesine açıklamalarda bulunan Saadet Partisi Havsa İlçe Başkanı Murat Aladağ yerel seçimler için Belediye Başkan adaylığı, İl Genel Meclis üyesi adaylığı ve Belediye Meclis üyesi adaylarını belirlemek için komisyon kurulduğunu açıkladı.

Aladağ yaptığı açıklamada: “Yerel seçimlere yönelik önemli bir sürece girdik. İl Başkanımız sayın Sinan Tekin ve partimizin ilçemizdeki temsilcileriyle bir araya gelerek aday belirleme sürecini başlattık. Belediye Başkan adaylığı, İl Genel Meclis üyesi adaylığı ve Belediye Meclis üyesi adaylarımızı belirlemek üzere kurulan komisyon, titiz bir çalışma yürütecek. Halkımıza en iyi hizmeti sunacak adayları belirleyerek, Saadet Partisi olarak ilçemizde güçlü bir temsil sağlamayı hedefliyoruz. Allah'ın izniyle Havsa'yı daha yaşanabilir bir yer haline getirmek için gece gündüz demeden çalışmaya devam edeceğiz”

ERGİN SÖZER

Kaynak: ERGİN SÖZER

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.