Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

“PM, ön seçim sonucunu onaylayacaktır”

CHP Havsa İlçe Başkanı Memduh Doğramacıoğlu, CHP’nin parti içi demokrasiyi savunduğunu ve yapılan ön seçim sonuçlarının CHP PM tarafından onaylanacağını söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 23.01.2024 13:51
Haber Güncellenme Tarihi: 23.01.2024 14:15
Kaynak: ERGİN SÖZER
“PM, ön seçim sonucunu onaylayacaktır”

Siyasi partilerin kanunlarla, yönetmeliklerle ve genelgelerle yönetildiğini belirten CHP Havsa İlçe Başkanı Memduh Doğramacıoğlu, Cumhuriyet Halk Partisi'nin demokrasiyi savunan ve parti içi demokrasiyi öne çıkaran bir yönetim anlayışını benimsediğini söyledi.

www.batiekspres.com haber sitesine açıklamada bulunan CHP Havsa İlçe Başkanı Memduh Doğramacıoğlu şu görüşlere yer verdi:

“Siyasi partiler kanunlarla, yönetmeliklerle, genelgelerle yönetilirler. Cumhuriyet Halk Partisi de her zaman demokrasiyi savunan ve parti içi demokrasiyi ön plana çıkaran bir yönetim şekli tercih etmektedir. 4 Ocak’ta parti Meclisimizin aldığı karar doğrultusunda ilçemizde Belediye ve İl Genel Meclisi üyelerini belirleme şekli örgüt denetiminde ön seçim yapılması kararı alınmıştır. Gelen genelge doğrultusunda 20 Ocak Cumartesi günü Genel Merkez Gözetmeni, Parti Meclisi üyesi ve il yönetiminden oluşan Seçim Kurulu tarafından yapılan ön seçimde Belediye Başkan ve İl Genel Meclis adaylarımızı belirledik. Demokratik ve yüksek bir katılımla gerçekleşen ön seçimde Belediye Başkan adayımız Hüseyin Özden, İl Genel Meclis adaylarımız Serdar Çığla ve Tunay Aslan seçilmiştir. Bu seçim sonucuna göre Parti Meclisimiz ön seçim sonucunu onaylayacaktır. Bunun dışında herhangi bir aday belirleme süreci yoktur, ilçemizde herhangi bir anket ve kamuoyu yoklaması yapılmamıştır. 31 Mart Mahalli İdareler seçimlerinde, birlik ve beraberlik içerisinde Havsa Belediyesini ve iki il genel meclis üyeliğini kazanarak ilçemize hizmet edeceğiz. Örgüt denetiminde yaptığımız ön seçimin partimize ve İlçemize hayırlı olmasını dilerim.”

ERGİN SÖZER

Kaynak: ERGİN SÖZER

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.