Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

“ÖZLEMLE VE RAHMETLE ANIYORUZ”

CHP Havsa İlçe Başkanı Memduh Doğramacıoğlu, Atatürk’ü ölümünün 85. Yıldönümünde özlem ve rahmetle andıklarını söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 10.11.2023 14:29
Haber Güncellenme Tarihi: 10.11.2023 14:29
Kaynak: Seçiniz
https://batiekspres.com/
“ÖZLEMLE VE RAHMETLE ANIYORUZ”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Havsa İlçe Başkanı Memduh Doğramacıoğlu, 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü dolayısıyla yaptığı açıklamada, ulu önder Mustafa Kemal Atatürk'ün ilke ve inkılaplarına sahip çıkılması gerekliliğine vurgu yaptı.

www.batiekspres.com haber sitesine konuşan Doğramacıoğlu yaptığı açıklamasında şunlara yer verdi:

“Bugün, Türk milletinin önderi, Cumhuriyetimizin kurucusu, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü ebediyete uğurlamanın ve onu anmanın günüdür. 10 Kasım, sadece bir tarih değil, aynı zamanda büyük bir önderin mirasına sahip çıkma ve onun izinde yürüme günüdür. Mustafa Kemal Atatürk, sadece bağımsızlık mücadelemizin lideri değil, aynı zamanda çağdaş, demokratik, laik ve sosyal bir Türkiye'nin öncüsüdür.

Bugün, Cumhuriyet Halk Partisi olarak, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü bir kez daha özlemle ve rahmetle anıyoruz. Onun ilke ve inkılapları, Türkiye Cumhuriyeti'nin temel taşlarıdır. Bu temel taşlara sahip çıkmak, onun gösterdiği çağdaş, aydınlık ve demokratik hedeflere ulaşmak için gereklidir.

Mustafa Kemal Atatürk'ün bize bıraktığı mirasa sahip çıkmak, onun ideallerini yaşatmak ve gelecek nesillere aktarmak hepimizin sorumluluğudur. Bu anlamlı günde, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ilke ve inkılaplarına sahip çıkma kararlılığımızı bir kez daha yineliyor, onun yoluyla aydınlık bir Türkiye'nin peşinden koşmaya devam edeceğimizi belirtmek istiyorum. Türkiye, Cumhuriyetimizin değerlerine ve Atatürk'ün çizdiği yolda ilerlemeye devam edeceğiz.”

ERGİN SÖZER

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.