Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Özden; “Seçimin kazananı CHP’dir”

CHP Havsa İlçe Örgütü’nün düzenlediği ön seçimde Havsa Belediye Başkan adaylığına seçilen Hüseyin Özden, belediyeyi yeniden kazanmak istediklerini söylerken; “Bu seçimin kazananı CHP’dir” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 21.01.2024 14:02
Haber Güncellenme Tarihi: 21.01.2024 15:00
Kaynak: MERT ERİŞKİN
Özden; “Seçimin kazananı CHP’dir”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Havsa İlçe Örgütü’nün düzenlediği ön seçimde 150 üyenin oyunu alarak CHP Havsa Belediye Başkan adaylığına seçilen Hüseyin Özden, ‘www.batiekspres.com’ haber sitesine konuştu.

Özden, dün düzenlenen ön seçim ile ilgili düşüncelerini açıklarken; CHP olarak Havsa Belediyesi’ni yeniden kazanmak istediklerini söyledi.

“HAVSA BELEDİYESİ’Nİ TEKRAR KAZANIP ÖZVERİYLE ÇALIŞACAĞIZ”

Havsa’daki ön seçimin, demokratik bir şekilde, yüksek bir katılım ve coşkuyla gerçekleştiğini belirten Özden; “Bugün demokrasi bayramı yaşandı.Uzun zamandır ilçemizde ön seçim yapılmamıştı.Cumhuriyet Halk Partisi üyelerinin iradesi sandığa yansıdı.Bizlere bu imkânı sağlayan başta Genel Merkezimize, İl Yönetimimize, İlçe Yönetimi ve tüm üyelerimize sonsuz şükranlarımı sunarım. Bu seçimin kazananı CHP’dir. ‘Önce insan’ diyerek herkesi kucaklayacağız. Bundan sonra Havsa Belediyesi’ni tekrar kazanıp yoldaşlarımız ve hemşerilerimiz ile ortak akılla, kimseyi ötekileştirmeden, ilçemizin gelişmesi, hemşerilerimizin huzur ve refahı için birlik beraberlik içinde özveriyle çalışacağız. Bunun için üyelerimize, gönüldaşlarımıza ve halkımıza söz veriyorum. Yolumuz açık olsun.Üyelerimizin taşın altına eline koyarak mücadelemize ortak olması azmimizi ve gücümüzü daha da artıracaktırDaha güzel bir Havsa için omuz omuza çalışacağız ” dedi.

MERT ERİŞKİN

Kaynak: MERT ERİŞKİN

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.