Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Önceki Dönem Üyelerinden Meclise Ziyaret

Edirne İl Genel Meclisi’nin bugün düzenlenen toplantısından önce İl Genel Meclisi önceki dönem Başkanı CHP’li Mehmet Geçmiş, AK Parti İl Genel Meclisi önceki dönem Sözcüsü Nedret Akbulut ve AK Parti önceki dönem meclis üyeleri, meclisi ziyaret ederek üyelere görevinde başarı dilediler.

Haber Giriş Tarihi: 06.06.2024 16:42
Haber Güncellenme Tarihi: 06.06.2024 16:45
Kaynak: UĞUR AKAGÜNDÜZ
Önceki Dönem Üyelerinden Meclise Ziyaret

Edirne İl Genel Meclisi’nin önceki dönem CHP ve AK Partili üyeleri, bugün düzenlenen toplantıdan önce İl Genel Meclisi’ni ziyaret ettiler.

İl Genel Meclisi önceki dönem Başkanı CHP’li Mehmet Geçmiş, AK Parti İl Genel Meclisi önceki dönem Grup Sözcüsü Nedret Akbulut ile AK Partili önceki dönem meclis üyelerinin katıldığı ziyarette eski meclis üyeleri ile yeni meclis üyeleri bir araya geldi.

“BİRBİRİMİZE SEVGİMİZİ, SAYGIMIZI DEVAM ETTİRDİK”

Toplantı öncesi Meclis Başkanı Çiğdem Gegeoğlu, meclisi ziyaret eden önceki dönem üyelere teşekkür ederken; “Sizleri görmekten, bir arada olmaktan dolayı çok mutlu olduk. Bizler geçtiğimiz dönem gerçekten çok keyifli bir 5 yıl geçirdik. Bazen karşılıklı farklı düşündük, farklı hissettik, bunu dile getirdik. Ama kırılmadık, dökülmedik, hep birbirimize olan sevgimizi, saygımızı devam ettirdik. O yüzden de bugün birlikte olmaktan, bizleri unutmadığınızı, ziyaret ettiğinizi görmek çok kıymetli” ifadelerini kullandı.

“2024 YILINDA İMZANIZI ATACAKSINIZ”

Gegeoğlu, konuşmasının ardından toplantıda İl Genel Meclisi önceki dönem Başkanı Mehmet Geçmiş’e söz verdi. Geçmiş, konuşmasında meclis üyelerinin önemli bir yerde görev yaptığını belirterek; “Belki bunun farkına daha sonraları vakıf olacaksınız. Şu an algılayamıyorsunuz ama Edirne ilinin yatırımlarına, stratejik planına, performans programına, bütçesine bu yıl içerisinde karar vereceksiniz. 2023 yılında bir önceki meclis bununla ilgili karar aldı. Şu an uygulanan 2023 yılının programlarıdır. Siz, Edirne’nin yatırımlarıyla ilgili 2024 yılında imzanızı atacaksınız. Çok önemli görevleriniz var. Biz bir önceki dönem il genel meclis üyelerimizle birlikte, il genel meclisinin tanınırlığını çok fazla yukarıya taşıdık. Gerçek anlamda da artık kamuda da, toplumda da bir il genel meclisinin olduğunu, sorunlarının İl Genel Meclisi tarafından çözülebileceği algısını yaratabildik. İnşallah bundan sonra sizler de bunu daha da yükseklere taşıyarak, daha da farkındalığı yaratarak il özel idaresinin hak ettiği yere getireceğinize inanıyorum. Çünkü il özel idaresi çok eski bir yerel yönetimdir” dedi.

“SİYASET YAPMAYA DEVAM EDECEKSİNİZ”

Geçmiş, meclis üyelerinin siyasi partilerin temsilcileri olarak meclise geldiklerini söyleyerek; “Siyasetten buradasınız bir anlamda. Hani derler ya size, ‘Çok fazla siyaset yapmayın’ ama hepiniz bildiğiniz gibi de siyasetten geldiniz buraya. ‘Siyaset yapmayın’ denmesi, bürokratların ‘Sessiz sedasız kalın’ demesine benzer. Onun için siyaset yapmaya devam edeceksiniz. Edirne'nin yatırımlarıyla ilgili siyasetten gerekli olan katkıları ve değerleri vereceksiniz. Buna inanıyorum. Bu konudaki çalışmalarınızda başarılar diliyorum” sözlerine yer verdi.

“SICAK ASFALT NOKTASINDA GÜZEL İŞLER YAPILIYOR”

Geçmiş’in ardından AK Parti İl Genel Meclisi önceki dönem Sözcüsü Nedret Akbulut da İl Genel Meclisi önceki dönem Üyeleri olarak meclisi ziyaret ettiklerini söyleyerek; “Biz, Mehmet Geçmiş ile 3 dönem bu sıralarda, bu kürsülerde halkımızın verdiği yetki doğrultusunda hizmet anlamında çalışmalarda bulunduk. Bundan sonra da sizler bu çalışma alanlarındasınız. Geçmiş dönemlerde biz çok önemli konulara imzalar attık. Şimdi 2023 programı dâhilinde 2024 yılında hayata dönüşen bir sürü proje var. Hakikaten güzel kararlar almışız. Dışarıdan izlemek daha farklı. Özellikle sıcak asfalt noktasında çok güzel işler işler yapılıyor. Güzel projeler ama kaynak noktasında sıkıntılar yaşanacağı aşikâr gözüküyor. Bu hizmetlerin bitmesi için kaynak bulmanız lazım. Bu önümüzdeki dönemde başarılar diliyorum” diye konuştu. Konuşmaların ardından önceki dönem meclis üyeleri, il genel meclis üyelerine başarılar dileyerek toplantı salonundan ayrıldı.

UĞUR AKAGÜNDÜZ

Kaynak: UĞUR AKAGÜNDÜZ

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.