Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Öğretmene hediye sinema bileti

Edirne’de bir AVM, Öğretmenler Gününe özel, öğretmenlere tek kişilik sinema bileti hediyesi kampanyası düzenledi. Kampanya 24-26 Kasım tarihleri arasında geçerli olacak.

Haber Giriş Tarihi: 23.11.2023 13:08
Haber Güncellenme Tarihi: 23.11.2023 13:08
Kaynak: MERT ERİŞKİN
Öğretmene hediye sinema bileti

Edirne’de bulunan bir AVM, Öğretmenler Günü’ne özel, danışma bankosuna öğretmen kimliği ile başvuran öğretmenlere tek kişilik sinema bileti hediye edeceğini duyurdu.

AVM’de sinema bölümünden sorumlu Necdet Özdemir, AVM yönetiminin Öğretmenler Günü’ne özel kendilerine böyle bir teklifle geldiklerini, severek katıldıklarını söyledi. Özdemir, kampanyanın 24 Kasım Cuma Öğretmenler Günü’nde başlayıp, 26 Kasım Pazar gününe kadar devam edeceğini söyledi.

“BİLETLER YARIN VERİLMEYE BAŞLANACAK”

Kampanyanın yarın başlayacağını belirten Özdemir; “AVM yönetimi bize böyle bir teklifle geldi. Biz de değerli öğretmenlerimize özel düzenlenen kampanyaya severek katılmak istedik. Kampanya yeni başladı, biletler yarından itibaren verilmeye başlanacak. Öğretmenler Günü’nde dağıtılmaya başlanacak. Kampanyamız 2 gün boyunca devam edecek. Bütün kıymetli öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü’nü kutluyor ve kampanyaya katılımlarını bekliyoruz” dedi.

MERT ERİŞKİN

Kaynak: MERT ERİŞKİN

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.