Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Öğrencilerden “Düşüncenin Görünür Hali’’ Sergisi

Trakya Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Grafik Tasarımı Bölümü öğrencileri tarafından “Düşüncenin Görünür Hali’’ temalı sergi düzenlendi.

Haber Giriş Tarihi: 04.06.2024 16:04
Haber Güncellenme Tarihi: 04.06.2024 16:06
Kaynak: HİLAL PEKER
Öğrencilerden “Düşüncenin Görünür Hali’’ Sergisi

Trakya Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Grafik Tasarımı Bölümü öğrencileri tarafından “Düşüncenin Görünür Hali’’ temalı serginin açılışı Mimar Kemaleddin Sergi Salonu’nda yapıldı. ‘Grafik Tasarımı’, ‘Ambalaj Tasarımı’, ‘Reklam Fotoğrafçılığı’ Ve ‘Tipografi’ dersleri kapsamında öğrencilerin yaptığı çalışmalardan oluşan sergiye ilgi yoğun oldu.

Serginin açılış konuşmasını yapan Grafik Tasarımı Bölümü Bölüm Başkanı Prof. Dr. Ali Muhammet Bayraktaroğlu, düzenledikleri sergilerde farklı konseptlerle öğrencilere ve sanatseverlere hitap etmeye çalıştıklarını söyledi.

“YAPAY ZEKAYI YOK SAYAMIYORUZ”

Sergi hakkında konuşan Bayraktaroğlu; “Düşüncenin görünür hali temalı sergimize Grafik Tasarım bölümü olarak sizin huzurlarınızdayız. 4 tane atölye olarak burada öğrenciler emeklerini paylaşıyorlar. Kurumumuzun içerisinde sergilerimiz süre gidiyor. Sergilerde de her seferinde farklı konseptlerle sevgili öğrencilerimize ve sanatseverlere hitap etmeye çalışıyoruz. Ambalaj tasarımları var, afiş tasarımlarımız var. Bu çocukların geleceğe hazırlanması için biz ne yaparsak yapalım yapay zekayı yok sayamıyoruz” dedi.

HİLAL PEKER

Kaynak: HİLAL PEKER

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.