Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

MHP, Küplü’de Seçim Koordinasyon ve İletişim’ merkezi açtı

MHP Küplü’de önce seçim ve koordinasyon ve iletişim merkezi açtı. Ardından da adaylarını tanıttı.

Haber Giriş Tarihi: 05.03.2024 15:09
Haber Güncellenme Tarihi: 05.03.2024 15:10
Kaynak: Haber Merkezi
MHP, Küplü’de Seçim Koordinasyon ve İletişim’ merkezi açtı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Edirne’nin Meriç İlçesine bağlı Küplü beldesinde Seçim Koordinasyon ve İletişim merkezinin açılışı yapıldı.

Açılışın ardından Küplü Belediye Başkan Adayı Ufuk Korkut meclis üyesi adaylarının tanıtımını yaptı.

Açılışa katılan MHP İl Başkanı Emre Tokuluoğlu yaptığı konuşmada, Küplü için bölmeden, ayrıştırmadan canla, başla çalışmaya hazır olduklarını söyledi.

31 Mart’ta yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimlerinde Belediye Başkanlığına talip olduklarını belirten Tokluoğlu, “Milliyetçi Hareket Partisi 31 Mart’ta yapılacak olan Yerel seçimlerde Küplü Belediye Başkan Adayı olarak Ufuk Abimizle  hizmet yarışına bizlerde talip olduk. Var gücümüzle, canla, başla çalışmaya hazırız. Seçimin galibi olduğumuzda Küplü için hayallerini kurduğumuz projeleri gerçekleştirerek, halkımıza armağan edeceğimiz hizmetleri hayata geçirilmesi için 1 Nisan sabahı duraksamadan çalışmaya başlayacağız” dedi.

Bu yerel seçimlerin geçmiş seçimlere nazaran dostane geçeceğine inançlarının tam olduğunu ifade eden Korkut, şunları kaydetti:

“Seçim çalışmalarımız esnasında bu saygı ve sevgi ortamının yeniden yeşerdiğini gözlemliyoruz. Küplü halkı birbiriyle kardeştir. Bölmeye ve ayrıştırmaya çalışanlara fırsat vermeyeceğiz. Yapılacak seçimlerin ilçemize, beldemize, milletimize ve vatanımıza hayırlar getirmesini diliyorum. Kazanan Küplü olacaktır. Hizmetlerin en iyisini hak eden tüm Küplü halkına selam olsun. Açılışımıza katılan herkese selamlarımı iletiyorum.”

HABER MERKEZİ

Kaynak: Haber Merkezi

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.