Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

MHP Havsa İlçe Yönetimine Atama

Genel Başkan Devlet Bahçeli tarafından Havsa İlçe Başkanlığı’na atanan Tolga Çetinkaya’ya atama yazısı İl Başkanı Emre Tokluoğlu tarafından teslim edildi.

Haber Giriş Tarihi: 12.07.2024 16:32
Haber Güncellenme Tarihi: 12.07.2024 16:34
Kaynak: ŞENER ŞENTÜRK
MHP Havsa İlçe Yönetimine Atama

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Havsa İlçe Başkanı Erman İsmail Erbaş’ın istifa ederek Belediye Başkanlığı adaylığını açıklaması sonrası bir süredir Havsa’da MHP İlçe Başkanı bulunmuyordu. Genel Başkan Devlet Bahçeli’nin görevlendirme yazısıyla İlçe Başkanlığı’na Veteriner Hekim Tolga Çetinkaya atandı. Çetinkaya’ya atama yazısı bugün İl Başkanı Emre Tokluoğlu tarafında MHP İl Başkanlığı binasında teslim edildi.

Görevlendirme yazısının tesliminde konuşan MHP Edirne İl Başkanı Emre Tokluoğlu; “Genel Başkanımız, liderimiz, Sayın Devlet Bahçeli ve Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Edip Semih Yalçın beyefendi tarafından Havsa İlçe Başkanlığımıza Tolga Çetinkaya başkanımız atanmıştır. Kendisine başarı dolu, alnının akıyla yapacağı bir hizmet süreci diliyoruz. Tolga Çetinkaya, bizim dava ve yol arkadaşımızdır. Allah kendisini mahcup etmesin. Tolga Çetinkaya başkanıma ve yönetimine başarılar dilerken, geçmiş dönemlerde hizmet yapmış bütün ilçe başkanlarımıza ve yönetimdeki arkadaşlarımıza teşekkür ederiz. Allah birliğimizi, dirliğimizi daim etsin. Seçimden önce Havsa ilçe başkanımız aday olmuştu. Süreç çok hızlı geliştiği için atamamız genel merkezimiz ve genel başkanımızın yoğunluğundan dolayı bu sürece sarktı, bu zaman uygun gördü. Allah kendisini başımızdan eksik etmesin, bizleri de mahcup etmesin inşallah” dedi.

Genel Başkan Devlet Bahçeli ve Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Edip Semih Yalçın’a kendisini ilçe başkanlığı görevine layık gördükleri için teşekkürlerini sunarak konuşmasına başlayan yeni İlçe Başkanı Tolga Çetinkaya “Emre başkanımın da emriyle birlikte görevi devraldım. Kendisine şükranlarımı sunuyorum. Havsa'mıza hayırlı olsun. Yönetici arkadaşlarımla beraber Havsa için bundan sonra çok çalışıp, yeni bir soluk getireceğiz. Hedefimiz, Havsa'da bıraktığımız oyu tekrar yakalayıp, önce belediyeyi ve il geneli kazanmak” diye konuştu.

ŞENER ŞENTÜRK

Kaynak: ŞENER ŞENTÜRK

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.