Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Meclisten İçkili Yer Bölgelerine Oy Birliğiyle Kabul

Edirne İl Genel Meclisi, Meriç ilçesine bağlı 6 köyde tespit edilen içkili yer bölgelerini oy birliğiyle kabul etti.

Haber Giriş Tarihi: 05.09.2024 17:15
Haber Güncellenme Tarihi: 05.09.2024 17:18
Kaynak: UĞUR AKAGÜNDÜZ
Meclisten İçkili Yer Bölgelerine Oy Birliğiyle Kabul

Edirne İl Genel Meclisi’nin bugün düzenlenen toplantısında İmar ve Bayındırlık Komisyonu’nun içkili yer bölgesi tespiti hakkındaki raporu görüşülerek karara bağlandı.

Komisyon Başkanı Mehmet Güneş Yılmaz tarafından sunulan raporda, Ruhsat ve Denetim Müdürlüğü’nün ‘İçkili Yer Bölgeleri Tespiti’ konulu teklifi hakkında komisyon tarafından yapılan araştırma ve incelemeler açıklandı. Yılmaz, raporda Edirne il sınırları içerisinde ve belediye mücavir alanı dışında kalan köylerin, içkili yer bölgelerinin tespiti amacıyla Meriç İlçe Jandarma Komutanlığı tarafından içkili yer bölgelerinin tespit edilmesinin istendiğini belirtti.

KOMİSYON KABUL ETTİ

Yılmaz, Meriç Kaymakamlığı tarafından Karahamza, Küpdere, Rahmança, Serem, Umurca ve Yenicegörece köylerindeki bazı parsellerin içkili yer bölgesi olarak tespit edildiğini söylerken; “Bu parsellerin içkili yer bölgesine dahil edilmesine, komisyonumuzca oy birliği ile karar verilmiştir” dedi.

MECLİSTEN OY BİRLİĞİ

Yılmaz’ın sunumunun ardından Meclis Başkanı Çiğdem Gegeoğlu da komisyon kararını meclis oylamasına sundu. Meclis üyeleri, Meriç’in toplam 6 köyündeki parsellerin içkili yer bölgesine dahil edilmesini oy birliğiyle karar verdi.

UĞUR AKAGÜNDÜZ

Kaynak: UĞUR AKAGÜNDÜZ

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.