Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Meclis 100 milyonluk kredi için toplanacak

Edirne Belediye Meclisi, altyapı ve üstyapı ile belediye hizmetlerinde kullanılması için İller Bankası AŞ’den 100 milyon TL’lik kredi kullanılması amacıyla olağanüstü toplanacak.

Haber Giriş Tarihi: 15.11.2023 17:07
Haber Güncellenme Tarihi: 15.11.2023 17:07
Kaynak: Seçiniz
https://batiekspres.com/
Meclis 100 milyonluk kredi için toplanacak

Edirne Belediye Meclisi’nin 2023 yılındaki 2’nci olağanüstü toplantısını gerçekleştireceği duyuruldu. 17 Kasım Cuma günü saat 14.00’te Edirne Belediyesi Atatürk Kültür Merkezi ve Belediye Konservatuvarında gerçekleştirilecek toplantıda yer alan 2 madde açıklandı.

Toplantının ilk maddesinde Edirne Belediyesi’nin su ücreti görüşülerek karara bağlanacak. Gürkan’ın daha önce açıkladığına göre; suyun fiyatında yüzde 30 indirim yapılarak, yeni tarife 1 Aralık 2023 tarihinden itibaren geçerli olacak. Karar, meclis onayına sunulacak.

Toplantının 2’nci gündem maddesinde ise Edirne merkezdeki mahalle, cadde ve sokaklarda içme suyu, yağmur suyu ve kanalizasyon inşaatı işi ile üstyapı ve Belediyenin muhtelif hizmetlerinde kullanılmak üzere İller Bankası AŞ’den faiz hariç 100 milyon TL gayri nakdi kredi kullanılması kararı görüşülecek. Konu işle ilgili her türlü işlemi yapmak için Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan'ın yetkilendirilmesi meclisin onayına sunulacak.

UĞUR AKAGÜNDÜZ

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.