Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kadın futbol takımı sezonu açtı

Edirne’de Karaağaç Arda Spor Kadın Futbol Takımı sezon açılışını gerçekleştirdi.

Haber Giriş Tarihi: 29.11.2023 11:03
Haber Güncellenme Tarihi: 29.11.2023 11:52
Kaynak: MERT ERİŞKİN
Kadın futbol takımı sezonu açtı

Edirne’de Karaağaç Arda Spor Kadın Futbol Takımı sezon açılışını Lalel binasında gerçekleştirdi. Açılışa Karaağaç Arda Spor Kadın Futbol Kulübü Başkanı Birol Salçın, Trakya Üniversitesi Kırkpınar Spor Bilimleri Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Cüneyt Taşkın, Olin Satış Pazarlama Müdürü Melih Kirişada, Ciğerci Aydın Doğan, Edirneli Fenerbahçe oyuncusu Ecem Cumret, Karaağaç Arda Spor Kulübü Erkek Takım Kaptanı Yücel Ersoy, yöneticiler ve oyuncular katıldı. Programda Karaağaç Arda Kadın Futbol Takımı Kaptanı Ayşegül Yağar, Fenerbahçeli Ecem Cumret’e çiçek verip forma hediye etti. Daha sonrasında yeni sezon pastasının kesimi gerçekleştirildi.

“EDİRNE’Yİ KULÜBÜMÜZ TEMSİL EDİLECEK”

Karaağaç Arda Spor Kulübü’nün Edirne’yi temsil ettiğini hatırlatan Karaağaç Arda Spor Kadın Futbol Takımı Başkanı Birol Salçın, “Burada kadın futbol takımımızın kuruluşunun birinci yılı münasebetiyle bir araya geldik. Kulübümüz resmiyette 50 yıllık bir kulüp ama branş olarak kadın futbol takımı olarak ilk yılımızı doldurduk. Bir hevesle çıktığımız yolda kısa sürede çok başarılı sonuçlar elde ettik. Sahada çok güzel oyunlar çıkardık ve bir birliktelik sağladık. Bununla birlikte altyapı takımları kuruldu. Orada da çok yetenekli kardeşlerimiz var. Süreç ilerliyor bu ilk yılımız bundan sonra nice yıllar bu kadın futbol takımı Edirne’de Karaağaç Arda Spor Kulübü’müz tarafından temsil edilecek. Şehrimizden nice Ecem Cumretler çıkacak. Biz kulübümüz olarak her zaman elimizden geleni vermeye çalışacağız. Trakya Üniversitesi ile bağlantı kurduğumuzda, projelerimizi anlattığımızda bize sürekli destek oldular. A takımı oyuncu gurubu çoğunlukla Trakya Üniversitesi öğrencilerinden kuruldu. Üniversite olarak her zaman yanımızda oldular. Edirne Fenerbahçeliler Derneği’ne göndermiş oldukları çiçek için ayrıca teşekkür etmek istiyorum” dedi.

“ALDIĞINIZ HER LİSANS SPOR AKADEMİSİ İÇİN PUAN OLARAK DÖNECEK”

Sporcuları desteklediklerini belirten Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Cüneyt Taşkın “Başkanımız oyuncularımızın gelişimi için çok fazla uğraşıyor. Bu kulübü ayağa kaldırmak için çok uğraşıyor. Başkanım bizden akademik olarak yardımcı olmamızı istedi ve biz de Dr. Öğr. Üyesi Aykut hocamızı gönüllü olarak başkanımıza yardımcı olmasını istedik. Biz sizleri her türlü desteklemeye hazırız. Sizlerin oynadığınız ve aldığınız her lisans üniversitede spor akademisini kazanmanız için puan olarak size geri dönecek. İnşallah yeni yılınızda hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum” ifadelerine yer verdi.

“TAKIMIMIZIN HER ZAMAN YANINDAYIZ”

Takımın her zaman yanında olduğunu belirten Şenbaş Grup Genel Müdürü Tolga Şenbaş, “Erkek ve kadın futbol takımımızın her zaman yanında olduk olmaya da devam edeceğiz” dedi.

“DESTEĞİMİZİ DEVAM ETTİRME KARARI ALDIK”

Karaağaç Arda Spor Kadın Futbol Takımı’nı tekrardan destekleme kararı aldıklarını belirten Olin Satış Pazarlama Müdürü Kiriş Ada, “Geçtiğimiz yıl Edirne’de bu seviyede bir ilk olan kadın futbol takımımıza Edirne Yağ Sanayi Olin olarak bir destekte bulunmuştuk. Takımımız sağ olsun Edirne’yi geçtiğimiz yıl da çok iyi teslim etti. Bu yıl da tekrar Olin ailesi olarak bu desteği devam ettirme kararı aldık. Yine takımızın bu sene de Edirne’mizi çok iyi temsil edeceğine inanıyoruz” diye konuştu.

“SİZLERE DESTEK OLMAK İÇİN BURADAYIZ”

Karaağaç Arda Spor Kadın Futbol Takımı’nı desteklediklerini belirten Ciğerci Aydın Doğan şöyle konuştu: “Ben futboldan teknik olarak anlamam. Fakat başkanımızın ve sizlerin bu kadar içtenlikle bu spora katılmanızın sayesinde sizler gibi sporcu kardeşlerimize destek olmak için buradayız.”

“GÜZEL BİR OLUŞUMUN İÇERİSİNDEYİZ”

Güzel bir birliktelik yakaladıklarını belirten Karaağaç Arda Spor Kulübü Kaptanı Yücel Ersoy, “Karaağaç Arda Spor Kadın Futbol Takımını geçen yıl olduğu gibi bu yıl da takip ediyoruz. Sürekli birlikteyiz. Güzel bir oluşumun içerisindeyiz. Erkek futbol takımı olarak biz de kadın futbol takımının arkasındayız. Güzel bir birliktelik yakaladık. Güzel bir şekilde devam etmesini diliyorum” dedi.

“EMİNİM Kİ İYİ BİR YERE GELECEKSİNİZ”

Sezon açılışına katılmaktan dolayı mutluluğunu dile getiren Fenerbahçeli Ecem Cumret, “Ben Almanya’da doğdum ve büyüdüm. Bu benim Türkiye’de 4’üncü sezonum. 2 sezondur da Fenerbahçe Spor Kulübü’nde oynuyorum. Altyapım Almanya’da 2016-2017 senesinde Ataşehir Belediye Sporda oynadım. O sene şampiyon olmuştuk ve ondan sonra Antep’e transfer oldum. Orada da bir şampiyonluk yaşadım. 2 sezondur da Fenerbahçe’de oynuyorum. Aynı zamanda 3 kaptandan birisiyim. Edirneliyim ve memleketime çok önem veren birisiyim ve sizleri görmek benim için çok gurur verici. Eminim ki sizler benim olduğum yerden çok daha iyi yerlere gelirsiniz. Bugün burada olduğum için çok mutluyum. Umarım hepinizin yolu açık olur” ifadelerine yer verdi.

“ALTYAPIMIZDAN DA SPORCULARIMIZ OLACAK”

Altyapıdan sporcu yetiştiğini belirten Karaağaç Arda Spor Kadın Futbol Takımı Kaptanı Ayşegül Yağar, “Biz Edirne’de bir ilki başardık. Şu anda bir altyapımız var. Altyapımızdan da sporcularımız olacak. Güzel bir sezon geçirdik. İnşallah tekrardan güzel bir sezon geçirir 2. sezona yükseliriz ve birbirimizi Ecem gibi güzel yerlerde görürüz” diye konuştu.

“GÜZEL MAÇLAR ÇIKARDIK”

Geçen sezonun güzel geçtiğine değinen Karaağaç Arda Spor Kadın Futbol Takımı yöneticisi Figen Feda şöyle konuştu: Geçtiğimiz yıl kızlarımızla birlikte bu yola başladık. Geçtiğimiz yıl güzel maçlar çıkardık. İnşallah bu yıl da daha iyi yerlere geleceğiz. Bu sezonda küçük kızlarımızda başlayacaklar. Herkese başarılar dilerim.”

MERT ERİŞKİN

Kaynak: MERT ERİŞKİN

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.