Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İYİ Parti listeleri teslim etti

İYİ Parti, Edirne Belediye Başkanı, İl Genel Meclisi ve Belediye Meclisi Üyeleri aday listelerini, Edirne İl Seçim Kurulu’na teslim etti.

Haber Giriş Tarihi: 20.02.2024 18:04
Haber Güncellenme Tarihi: 20.02.2024 18:18
Kaynak: ŞENER ŞENTÜRK
İYİ Parti listeleri teslim etti

İYİ Parti Edirne’de Belediye Başkanı adayı, İl Genel Meclisi Üyeleri ve Belediye Meclisi Üyeleri aday listelerini Edirne Adliyesi’nde İl Seçim Kurulu’na teslim etti. İYİ Parti Edirne Belediye Başkan Adayı Hamdi Sedefçi ve partililer ile beraber Edirne Adliyesi’ne gelen İl Başkanı Alpay Alpagut Engin, adliye önünde listeleri teslim etmeden önce yaptığı açıklamada; “Listelerimizi teslim ettik. Çok kaliteli bir belediye meclis üyesi grubuyla belediyede partimizi temsil edeceğiz. Bu süreçte İl Genel Meclisi’nde de çok doğru adaylarla yola çıktığımıza inanıyoruz. Halkımızın teveccühünü bekliyoruz” dedi.

BELEDİYE MECLİS ADAYLARI

Edirne’de İYİ Parti’nin Belediye Başkan Adayı olarak Hamdi Sedefçi’yi gösterdiği Belediye Meclisi Aday listesi şu isimlerden oluştu; Kontenjan Adayları; Kadir Berke Öz, Alpaslan Cankaloğlu, Murat Güreke.

Edirne Merkez Belediye Meclis Asil Adayları; Ekrem Demir, Bahar Yüknü, Tarık Aldeniz, Tolga Hekimoğlu, Ümit Özel, Gülistan Rashid, Mehmet Zafer Yürük, İlkay Kuş, Neslihan Hüseyincan, Halim Gürsu, Tuğba Bilgiç, Hacer Tarlacı, Murat Arslan, Tufan İrçel, Feriha Günsu Arıseven, Oğuzhan Şanda, Bahadır Bayraktar, Osman Ekşi, İrfan Gümüş, Nuray Kuleli, Berkay Kahraman, Burak Altınsoy, Sermin Ertek, Hüseyin Akyol, Ayşe Akyay, Samet Akar, Ahmet Ercan Tunçyürek

İL GENEL MECLİSİ ADAYLARI

İYİ Parti Edirne merkez ilçede il genel meclisi üye adaylarını da belirledi. İYİ Parti’nin il genel meclisi adayları Nail Dıramalı ve Mevlüde Baş oldu.

ŞENER ŞENTÜRK

Kaynak: ŞENER ŞENTÜRK

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.