Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İl Özel İdare bütçesinde artırım

Edirne İl Genel Meclisi bütçe görüşmelerinin son toplantısı gerçekleştirildi. Meclis Başkanı Mehmet Geçmiş, Vali Sezer’in öncelik teşkil eden planlamalar için ortalama 100-150 milyon gibi bir bütçe artımına gidebileceğini söylediğini ifade etti.

Haber Giriş Tarihi: 23.11.2023 18:00
Haber Güncellenme Tarihi: 23.11.2023 18:00
Kaynak: ŞENER ŞENTÜRK
İl Özel İdare bütçesinde artırım

Edirne İl Genel Meclisi 11’inci toplantının 17’nci oturumu Meclis Salonu’nda gerçekleştirildi. Toplantıda 2024 yılı için oluşturulan 640 milyon liralık bütçenin son hali konuşuldu.

İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Geçmiş, Edirne Valisi Yunus Sezer ile 2024 yılı bütçe değerlendirmesi hakkındaki konuşmasını aktardı. Geçmiş, Vali Sezer’in birinci derece yollar gibi öncelik teşkil eden taleplerin iletilmesi durumunda, inceleme yaptıktan sonra bu proje ve planlamalar için bütçede ortalama 100-150 milyon civarında artırıma gidebileceğini söylediğini belirtti. Geçmiş; “Sayın Valimiz, ‘2024 yılı ek programından öncelikli olanlarınız var ise yatırım programına öncelikli olarak alın, ben bunları değerlendirip 100-150 milyon lira gibi taleple size göndereyim, ona göre karşılıklarını yazın’ dedi. Vali yardımcımız Batuhan Bey ile görüşmemizde kendisi, ‘taleplerinizi yazın, ben inceleyip talep yazısını yazalım’ dedi” ifadelerini kullandı. Geçmiş, Vali Sezer’in özellikle yol ve ulaşım konusunda hassas olduğunu belirtti.

ŞENER ŞENTÜRK

Kaynak: ŞENER ŞENTÜRK

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.