Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İba’dan kandil ziyaretleri

AK Parti Edirne Belediye Başkan adayı Belgin İba, Edirne Üç Şerefeli Cami Yaşatma ve Tanıtma Derneği Başkanı Cemil Ejder ve Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Edirne İl Başkanlığı’nı ziyaret etti.

Haber Giriş Tarihi: 12.01.2024 12:10
Haber Güncellenme Tarihi: 12.01.2024 12:12
Kaynak: Haber Merkezi
İba’dan kandil ziyaretleri

AK Parti Edirne Belediye Başkan adayı Belgin İba, Üç Şerefeli Cami Yaşatma ve Tanıtma Derneği Başkanı Cemil Ejder’i ziyaret etti. İba, “Edirne Üç Şerefeli Cami Yaşatma ve Tanıtma Derneği Başkanı Cemil Ejder’i ziyaret ettik, dernek yönetimimizle, camideki hemşehrilerimizle kandilleştik. Bizim de elimizin emeği olsun istedik, ocağın başına burada da geçtik. Herkesin niyeti kabul olsun, bu mukaddes gecenin hürmetine, tüm dualarınız kabul olsun” dedi.

SON ZİYARET MHP’YE

AK Parti Edirne Belediye Başkan Adayı Belgin İba, son olarak Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanlığı’nı ziyaret etti. Ziyaret sırasında İba, “Bu akşam son olarak, Milliyetçi Hareket Partisi Edirne İl Teşkilatı’mızı ziyaret ettik. MHP Edirne İl Başkanı Emre Tokluoğlu, Merkez İlçe Başkanı Oğuzhan Özcan Altınel, İl Kadın Kolları Başkanı Hafife Balkan Delen ve teşkilat üyelerine nazik ev sahiplikleri, yürüdüğümüz bu yeni yoldaki büyük destekleri için yürekten teşekkür ediyorum. Cumhur İttifakımızın Edirne Belediye Başkan Adayı olarak, ayırmadan, ayrışmadan, bu birlik ve beraberlik bilinciyle Edirne’mizi çok güzel yarınlara taşıyacağımızın sözünü veriyorum” ifadelerine yer verdi.

HABER MERKEZİ

 

Kaynak: Haber Merkezi

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.