Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

“Hem esnafın hem de köylünün adayıyım”

Esnaf ve çiftçi Enver Güler MHP’den Edirne il genel meclisine aday adaylığını açıkladı.

Haber Giriş Tarihi: 12.12.2023 15:15
Haber Güncellenme Tarihi: 12.12.2023 15:17
Kaynak: Haber Merkezi
“Hem esnafın hem de köylünün adayıyım”

Edirne’nin esnaf ve çiftçilerinden Enver Güler, MHP’den İl Genel Meclis üye aday adaylığı için MHP Edirne İl Başkanı Emre Tokluoğlu’na başvuru dilekçesini verdi.

Enver Güler, “Mensubu olmaktan gurur duyduğum Milliyetçi Hareket Partisi Edirne il genel meclisi üyeliği için aday adaylığı başvurusunu yaptım siz değerleri dostlarımla paylaşmaktan onur duyuyorum. Bu süreçte benden desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen, beni yalnız bırakmayan köy muhtarlarıma teşekkür ediyorum” dedi.

Güler, “Bu şehir bizim, bu memleket bizim. Her bir karışına hizmet etmek için çıkmış olduğumuz bu yolda rabbim bizleri utandırmasın. Edirne’nin köylerini ve halkın problemlerini biliyorum. Esnafın da köylünün de sorunlarını biliyorum. Onların sorunlarına çözüm üretmek için halkımızın desteğiyle MHP İl Genel Meclis Üyeliğine aday adayı oldum. Allah’ın izniyle bu süreçten anlımızın akıyla çıkacağız” ifadelerini kullandı.

MHP İl Başkanı Emre Tokluoğlu İl Genel Meclis Üyeliğine aday adaylığını duyuran Enver Güler’e çıkmış olduğu bu yolda başarılar diledi.

HABER MERKEZİ

Kaynak: Haber Merkezi

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.