Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Havsa’da üretip Türkiye’ye satıyorlar

SS Havsa Kadın Girişimcileri Üretim ve İşletme Kooperatifi çatısı altında bir araya gelen Havsalı üretici kadınlar, ürettikleri tarhana, kuskus ve erişteyi ülkenin dört bir yanına ulaştırıyor.

Haber Giriş Tarihi: 25.01.2024 16:52
Haber Güncellenme Tarihi: 25.01.2024 17:02
Kaynak: ERGİN SÖZER

Havsa Belediyesi önünde 2018 yılında açtıkları stant ile bu yola çıkan S. S. Havsa Kadın Girişimcileri Üretim ve İşletme Kooperatifi’nin üretici kadınlarının ürettikleri ürünlerin ünü ilçe sınırlarını aştı.

Önce kooperatifleşen ve daha sonra marka tescil belgesini alan S. S. Havsa Kadın Girişimcileri Üretim ve İşletme Kooperatifi tarhanadan sonra organik olarak ürettikleri erişte ve kuskus ürünleri de Türkiye’nin dört bir yanında raflarda yerini aldı.

www.batiekspres.com haber sitesine konuşan S. S. Havsa Kadın Girişimcileri Üretim ve İşletme Kooperatifi Kurucu Başkanı Hülya Tuncer, “Havsa Kadın Kooperatifinin yöresel doğal gıda ürünleri ile bugün Türkiye’nin her yerindeyiz diyebiliyoruz. Amacımız tarhanada olduğu gibi ürettiğimiz kuskus ve eriştede de adımızdan söz ettirmek. Bugün geldiğimiz nokta bizleri hem mutlu ediyor hem de gururlandırıyor. Oluşumumuzda emeği geçen bizlere destek olan herkese çok teşekkür ediyoruz” dedi.

ERGİN SÖZER

Kaynak: ERGİN SÖZER

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.