Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

GAYTANCIOĞLU YENİ YÖNETİMİ KUTLADI

Önceki dönem milletvekili Doç. Dr. Okan Gaytancıoğlu, CHP Meriç ilçe kongresinde işbaşına gelen Saim Kaya ve ekibini kutladı.

Haber Giriş Tarihi: 23.08.2023 15:08
Haber Güncellenme Tarihi: 23.08.2023 15:08
Kaynak: Seçiniz
https://batiekspres.com/
GAYTANCIOĞLU YENİ YÖNETİMİ KUTLADI

CHP Meriç ilçe kongresi geçtiğimiz gün gerçekleşti. 4 yıldır ilçe başkanlığı yapan Niyazi Yoldaş ve ekibi yerini Saim Kaya ve ekibine bıraktı.

CHP önceki dönem Edirne Milletvekili Doç. Dr. Okan Gaytancıoğlu’da gerçekleşen kongreye katıldı ve CHP Meriç İlçe Kongresi’nde göreve seçilen Niyazi Yoldaş ve yönetimini kutladı.

www.batiekspres.com haber sitesine konuşan Gaytancıoğlu, CHP Meriç İlçe Kongresi'nde seçilen yeni başkan Niyazi Yoldaş ve yönetimini kutlayarak, onların yeni görevlerinde başarılar diledi.

Gaytancıoğlu şunları dile getirdi:

"İlçe kongremizde Saim Kaya ve ekibinin göreve gelmesiyle, Meriç ilçemizde siyasi dinamizmin ve değişimin bir yansıması yaşanıyor. İlk olarak, 4 yıl boyunca ilçemize özveriyle hizmet eden Niyazi Yoldaş ve ekibine teşekkür etmek istiyorum. Yaptıkları çalışmalar ve emekleri, partimizin temel değerlerine olan bağlılıklarını gösteriyor.

Aynı şekilde, yeni göreve seçilen Saim Kaya ve ekibini de kutluyorum. Bu önemli sorumluluğu üstlenerek, ilçemizi daha ileriye taşımak için çaba göstereceklerine olan inancım tam. Birlikte, halkımızın güvenini kazanmak ve onların beklentilerine yanıt vermek için el birliğiyle çalışacağımıza olan inancımızı yineliyorum.

Partimizin temel prensipleri ve demokratik değerlerimiz, yeni yönetimin de yol haritasını çizeceği temel unsurlardır. Birlikte, halkımızın yaşam kalitesini yükseltmek, adil bir toplum oluşturmak ve ülkemizi daha aydınlık yarınlara taşımak için çalışacağız. Bu yolda, her birimizin enerjisi, özverisi ve azmi büyük önem taşıyor.

Yeni seçilen yönetimi tekrar kutluyor, görevlerinde başarılar diliyorum. Partimizin bayrağını daha da yükseklere taşıyacağınıza olan inancımız tam. Hep birlikte, daha adil, daha özgür ve daha güzel bir Türkiye için çaba göstereceğimize yürekten inanıyorum."

ERGİN SÖZER

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.