Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Gaytancıoğlu, Süloğlu’nun kurtuluşunu kutladı

Doç. Dr. Okan Gaytancıoğlu, Süloğlu ilçesinin düşman işgalinden kurtuluşunun 101. yılını www.batiekspres.com haber sitesine yaptığı açıklamayla kutladı.

Haber Giriş Tarihi: 22.11.2023 12:28
Haber Güncellenme Tarihi: 22.11.2023 12:28
Kaynak: ERGİN SÖZER
Gaytancıoğlu, Süloğlu’nun kurtuluşunu kutladı

Cumhuriyet Halk Partisi'nin önceki dönem Edirne Milletvekili Okan Gaytancıoğlu, Süloğlu ilçesinin kurtuluş günü ile ilgili şu sözleri dile getirdi:

“Süloğlu İlçemizin Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 101. yılı kutlu olsun. Bu anlamlı gün vesilesiyle, Süloğlu'lu tüm hemşehrilerimin Kurtuluş Günlerini coşkuyla kutluyorum. Tarihimizin bu önemli dönemlerini hatırlamak, milli birliğimizi ve dayanışmamızı pekiştirmek adına büyük bir öneme sahiptir.

Başta Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, silah arkadaşları, kahraman gazilerimiz ve vatanımızın kurtuluşu için canlarını feda eden tüm şehitlerimizi rahmetle anıyor, gazilerimizi ise minnet ve şükranla selamlıyorum. Onların fedakarlıkları, bu topraklarda özgürce yaşamamıza olanak tanımış ve bugün bizlere düşen görev, onların mirasını daha da ileriye taşımak, demokrasiye ve birlikte yaşama kültürüne sahip çıkmaktır.

Süloğlu'nun kurtuluşu, milletimizin birlik ve beraberlik ruhunu bir kez daha göstermiş ve gelecek nesillere bu değerleri aktarmamız gerektiğini bir kez daha hatırlatmıştır. Bu vesileyle, tüm Süloğlu halkının kurtuluş coşkusunu paylaşıyor, birlik ve beraberliğimizin daim olmasını temenni ediyorum.”

ERGİN SÖZER

Kaynak: ERGİN SÖZER

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.