Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

GAYTANCIOĞLU’NDAN PAŞAKÖY ZİYARETİ

Doç. Dr. Okan Gaytancıoğlu İpsala’ya bağlı Paşaköy’deki çeltik üreticilerini ziyaret etti.

Haber Giriş Tarihi: 10.11.2023 13:33
Haber Güncellenme Tarihi: 10.11.2023 13:33
Kaynak: Seçiniz
https://batiekspres.com/
GAYTANCIOĞLU’NDAN PAŞAKÖY ZİYARETİ

Cumhuriyet Halk Partisi'nin önceki dönem Edirne Milletvekili Doç. Dr. Okan Gaytancıoğlu, CHP İpsala İlçe Başkanı Mıstık Ak ve ilçe yöneticisi İsmail Göksu ile birlikte Paşaköy’ü ziyaret etti.

İpsala Paşaköylü çeltik üreticilerinin taleplerini ve yaşadıkları sorunları doğrudan yerinde görmek ve dinlemek amacıyla bu ziyareti gerçekleştirdiklerini belirten Gaytancıoğlu www.batiekspres.com haber sitesine yaptığı açıklamada şunları dile getirdi:

“İpsala Paşaköy'deki çeltik üreticilerimizin karşılaştığı zorlukları yerinde görmek ve onların taleplerini dinlemek için Paşaköy'e gerçekleştirdiğimiz ziyarette, TMO'nun özellikle Provisia çeşidinin alımını gerçekleştirmemesinin çiftçilerimizi mağdur ettiğini gözlemledik. Bu durum, üreticilerimizin ekonomik açıdan ciddi bir sıkıntı içinde olduklarını ve çözüm beklediklerini net bir şekilde ortaya koymaktadır.

Üreticilerimiz, emeklerinin karşılığını alamamaktan, TMO'nun belirli çeşit çeltikleri satın almamaktan dolayı gelir kaybına uğramaktan şikayetçi. Bizler de bu sorunların çözülmesi adına üzerimize düşen sorumluluğu yerine getirmek için buradayız. İpsala İlçe Başkanımız Mıstık Ak ve İlçe yöneticimiz İsmail Göksu ile birlikte, çiftçilerimizin sesini duyurmak ve çözüm yollarını aramak üzere dayanışma içerisinde çalışacağız.

Çeltik üreticilerimizin yaşadığı bu mağduriyeti gidermek, tarım sektörünü desteklemek ve çiftçilerimize hak ettikleri kazancı sağlamak için elimizden gelen çabayı göstereceğiz. Paşaköy ziyaretimiz, sadece bir başlangıçtır. Çiftçilerimizin yanında olmaya devam edeceğiz.”

ERGİN SÖZER

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.