Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Gaytancıoğlu’ndan Özden, Çığla ve Aslan'a tebrik

Doç. Dr. Okan Gaytancıoğlu, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) tarafından Havsa'da gerçekleştirilen ön seçimde belirlenen adayları tebrik etti.

Haber Giriş Tarihi: 22.01.2024 14:56
Haber Güncellenme Tarihi: 22.01.2024 14:58
Kaynak: ERGİN SÖZER
Gaytancıoğlu’ndan Özden, Çığla ve Aslan'a tebrik

Havsa Belediye Başkanlığı için Hüseyin Özden'in, İl Genel Meclisi Üyesi adayları için ise Serdar Çığla ve Tunay Aslan'ın seçildiği ön seçim sonuçları, CHP önceki dönem Edirne Milletvekili Doç. Dr. Okan Gaytancıoğlu tarafından olumlu bir şekilde değerlendirildi.

CHP Edirne önceki dönem Milletvekili Doç. Dr. Okan Gaytancıoğlu www.batiekspres.com haber sitesine yaptığı açıklamada, “Partimizin demokratik süreçleri çerçevesinde gerçekleşen ön seçimde, CHP Havsa üyelerimiz tarafından belirlenen adaylarımızı gönülden tebrik ediyorum. Bu süreçte gösterdikleri demokratik duruş ve üyelerimize olan güvenleri, partimizin temel değerlerini yansıtmaktadır” dedi.

Hüseyin Özden'e Havsa Belediye Başkanlığı için, Serdar Çığla ve Tunay Aslan'a ise İl Genel Meclisi üyelikleri için başarılar dileyen Gaytancıoğlu, “Partimizin birlik ve beraberlik içinde seçim sürecine odaklanması, Havsa'nın daha güzel yarınlara kavuşması için önemli bir adımdır. Adaylarımızın, Havsa halkının beklentilerine en iyi şekilde cevap vereceğine inanıyorum. Hep birlikte, Havsamızın gelişimine katkı sağlayacağımıza olan inancımızla, seçim sürecinde başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

ERGİN SÖZER

Kaynak: ERGİN SÖZER

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.