Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Gaytancıoğlu’ndan ekonomik bağımsızlığa vurgu

Doç. Dr. Okan Gaytancıoğlu, 12-18 Aralık tarihlerinin, Atatürk'ün talimatıyla ilan edilen Yerli Malı Haftası olarak kutlandığını belirtti.

Haber Giriş Tarihi: 12.12.2023 14:35
Haber Güncellenme Tarihi: 12.12.2023 14:37
Kaynak: ERGİN SÖZER
Gaytancıoğlu’ndan ekonomik bağımsızlığa vurgu

“Yıllar sonra paramız var ki, ithal ediyoruz, itibardan tasarruf edilmez diyerek yerli malını öteleyenler belki akıllarını başlarına alırlar diye ilan edilmiştir” diyen önceki dönem CHP Edirne Milletvekili Doç. Dr. Okan Gaytancıoğlu, Türkiye'nin sadece üreterek, dışa bağımlılığı azaltarak kalkınabileceğine olan inancını dile getirdi.

Hiç kimseye muhtaç olmadan üretebilen bir Türkiye vizyonuyla geleceğe umutla bakabileceğimizi belirten Gaytancıoğlu www.batiekspres.com haber sitesine yaptığı açıklamada, yerli malı kullanımının ve üretiminin teşvik edilmesi gerektiğini savundu. Ülkenin kendi kaynaklarıyla yetinerek, dışa bağımlılığı azaltması ve ekonomik gücünü artırması için herkesin üzerine düşen sorumluluğu yerine getirmesi gerektiğini ifade etti.

Doç. Dr. Okan Gaytancıoğlu, "Buna tüm kalbimle inanıyorum" diyerek, Türkiye'nin yerli malı kullanımını artırarak, ekonomik bağımsızlığını güçlendirmesi konusundaki inancını dile getirdi. Yerli Malı Haftası'nın, bu önemli hedefe ulaşma yolunda bir fırsat olduğunu belirten Gaytancıoğlu, bu haftanın kutlanmasının, yerli üreticileri desteklemenin ve toplumun bilincini artırmanın bir vesilesi olduğunu ifade etti. Gaytancıoğlu “Yerli Malı Haftası kutlu olsun” dedi.

ERGİN SÖZER

Kaynak: ERGİN SÖZER

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.