Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Gaytancıoğlu Meriç ve Keşan’ın kurtuluşunu kutladı

CHP önceki dönem Edirne Milletvekili Okan Gaytancıoğlu, Meriç ve Keşan ilçelerinin düşman işgalinden kurtuluşunun 101’inci yıldönümünü kutladı.

Haber Giriş Tarihi: 19.11.2023 12:39
Haber Güncellenme Tarihi: 19.11.2023 12:39
Kaynak: Haber Merkezi
https://batiekspres.com/
Gaytancıoğlu Meriç ve Keşan’ın kurtuluşunu kutladı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) önceki dönem Edirne Milletvekili Doç. Dr. Okan Gaytancıoğlu, Edirne’nin Meriç ve Keşan ilçelerinin düşman işgalinden kurtuluşunun 101’inci yıldönümünü kutladı.

Gaytancıoğlu, ‘www.batiekspres.com’a yaptığı açıklamada; “Bugün, Meriç'imizin ve Keşan'ımızın düşman işgalinden kurtuluşunun 101’inci yıldönümünü gurur ve coşkuyla kutluyoruz. Bu tarihi gün, sadece zaferin değil; aynı zamanda özgürlüğün, umutsuzluğun yerini onurlu bir geleceğin aldığı bir dönemin simgesidir” ifadelerini kullandı.

Gaytancıoğlu, bölge halkını tebrik ederek; “Meriç ve Keşan'lı tüm hemşehrilerimin kurtuluş günlerini en içten dileklerimle kutluyorum. Bu özel günde, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını, vatanımızın kurtuluşu için canlarını feda eden tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmetle anıyorum. Onların aziz hatıraları önünde saygıyla eğiliyoruz” şeklinde konuştu.

ERGİN SÖZER

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.