Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Gaytancıoğlu Çeltik Üreticisiyle Buluştu

CHP önceki dönem Edirne Milletvekili Okan Gaytancıoğlu, Keşan’ın Orhaniye köyünü ziyaret ederek, çeltik üreticileri ile bir araya geldi.

Haber Giriş Tarihi: 31.08.2024 14:16
Haber Güncellenme Tarihi: 31.08.2024 14:18
Kaynak: Haber Merkezi
Gaytancıoğlu Çeltik Üreticisiyle Buluştu

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) önceki dönem Edirne Milletvekili Doç. Dr. Okan Gaytancıoğlu, Edirne ve ilçelerindeki ziyaretlerine devam ediyor.

Gaytancıoğlu, Edirne’nin Keşan ilçesine bağlı Orhaniye köyünü ziyaret ederek, çeltik üreticileri ile bir araya geldi. Çeltik üreticilerinin sorunlarını dinleyen Gaytancıoğlu, çeltikte ortaya çıkan bir hastalıkla ilgili de inceleme yaptı.

“ÜRETİCİNİN MAĞDURİYETİNİ ÖNLEMELİYİZ”

Gaytancıoğlu, Orhaniye köyü ziyaretiyle ilgili sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; “Keşan Orhaniye köyümüze uğradım. Çok değerli ağabeyim Koreli Nedim Karataş'ın ve bölgedeki birçok çeltik üreticimizin çeltik tarlalarında görülen ve bitkiyi zayıf düşüren morarma ve kararmaya neden olan pasa ve yaprak bitine benzeyen hastalıkla ilgili incelemelerde bulundum. Uzmanlık alanım olmayan bu konuyu daha uzman kişilere danışıp üreticinin mağduriyetini önlemeliyiz” sözlerine yer verdi.

HABER MERKEZİ

Kaynak: Haber Merkezi

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.