Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ehliyetsiz sürücü polisten kaçmaya çalıştı

Trafiğe kapalı Saraçlar Caddesi’nde denetim yapan polislerden kaçan motosiklet sürücüsü kısa kovalamaca sonrası yakalandı. Polis ehliyeti olmadığı tespit edilerek sürücüye işlem yaptı. Motosiklet trafik ekiplerince bağlanarak yediemin otoparkına kaldırıldı.

Haber Giriş Tarihi: 25.01.2024 16:37
Haber Güncellenme Tarihi: 25.01.2024 16:39
Kaynak: ŞENER ŞENTÜRK
Ehliyetsiz sürücü polisten kaçmaya çalıştı

Son bir haftadır Edirne’de trafiğe kapalı Saraçlar Caddesi’nde İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri motorlu araçların caddeye girmemesi yönünde denetimlerini arttırdı.

Ekipler sürücülere cadde girişlerinde uyarı el ilanları dağıtıyorlar ve cezai işlem yapılacağı konusunda uyarıda bulunuyorlar. Vatandaşlar tarafından polislerin yaptığı bu uygulamalar beğeniyle karşılaşırken bazı sürücüler de kaçmayı seçiyorlar. Bugün Saraçlar Caddesi’nin Balıkpazarı Caddesi mevkiinde polisin dur ihtarına uymayan bir motosiklet sürücüsü, görevli polisin takibi sonucu önce motosikletinden düştü, daha sonra da yaya olarak kaçmaya çalıştı. Caddede kısa bir kovalamaca sonucu görevli polis memuru tarafından yakalanan motosiklet sürücüsünün ehliyeti olmadığı tespit edildi. Motosikletine al konulan sürücünün yanında kimliği de olmadığı öğrenilince caddeye asayiş ekibi çağrılarak kimlik tespiti için emniyete götürüldü. Ehliyetsiz olduğu ve kimliği yanında olmadığı için polisten kaçtığını söyleyen sürücünün el konulan motosikleti ekipler tarafından yediemin otoparkına çekildi.

ŞENER ŞENTÜRK

Kaynak: ŞENER ŞENTÜRK

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.