Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Edirne'de vakıf, dernek ve STK buluşması

Edirne’de faaliyet gösteren vakıf, dernek ve STK'lar Edirne İl Müftülüğü öncülüğünde bir araya geldi.

Haber Giriş Tarihi: 18.02.2024 10:51
Haber Güncellenme Tarihi: 18.02.2024 10:53
Kaynak: Haber Merkezi
Edirne'de vakıf, dernek ve STK buluşması

Edirne’de faaliyet gösteren vakıf, dernek ve STK'lar, Edirne İl Müftülüğü öncülüğünde, Ensar Vakfı Edirne Şubesi'nin hazırladığı yemekte bir araya geldi.

Diyanet Gençlik Merkezi'nde düzenlenen yemekte konuşan Edirne İl Müftüsü Hasan Başoğlu; “Bizim bu toplantıyı düzenlememizden daha önemlisi, sizin buraya eksiksiz bir şekilde katılma nezaketi göstermenizdir. Güzel peygamberimizin buyurduğu üzere 'Allah'ın rahmeti cemaat üzerinedir.' Nerede birlik ve beraberlik varsa orada kardeşlik ve huzur vardır. Nerede ayrılık-gayrılık varsa orada huzursuzluk vardır. Biz Edirne'mizde cami içi ve cami dışı pek çok alanda hizmetler yürütüyoruz. Biliyorum ki sizler de yıllardır bu uğurda çile çekip çaba sarf ediyorsunuz. Bu sebeple size danışıp fikirlerinizi almak istedik. Birlikte yaşama kültürümüze can suyu olacak bu toplantıya eksiksiz katıldığınız için hepinize tekrardan teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Toplantıda sunumların ardından katılımcıların görüş beyan etmeleri ve çalışmalarını anlatmalarıyla toplantı son buldu. İl Müftüsü Başoğlu ayrıca bu toplantıların ileride özel gündemler vesilesiyle tekrarlanacağını, ilk toplantının da Ramazan ayında bir iftar yemeğiyle yapılacağını belirtti.

HABER MERKEZİ

Kaynak: Haber Merkezi

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.