Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Edirne, 4 gün güreşe doyacak

Bugün başlayan Okulsporları Yıldızlar Güreş Grup Müsabakaları açılış töreni Edirne Mimar Sinan Spor Salonu’nda gerçekleştirildi.

Haber Giriş Tarihi: 08.02.2024 16:04
Haber Güncellenme Tarihi: 08.02.2024 16:06
Kaynak: ŞENER ŞENTÜRK
Edirne, 4 gün güreşe doyacak

Edirne’nin ev sahipliğinde gerçekleştirilen Okulsporları Yıldızlar Güreş Grup Müsabakaları, Edirne Mimar Sinan Spor Salonunda bugün başladı. Sabah saatlerinde başlayan müsabakalarda 19 ilden 544 güreşçi mücadele ettiği müsabakaların açılış seremonisi bugün gerçekleştirildi. Güreşçiler geçit töreni sonrası salonda yerlerini aldılar.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunması sonrası konuşan Edirne Gençlik Ve Spor İl Müdürlüğü, Spor Şube Müdürü Murat Ulaşdır, Müsabakalar dolayısıyla sporcuları Edirne ağırlamanın mutluluğunu yaşadığını söyledi. Ulaşdır; “Bu sevinci bizlere yaşatan ilimize gelen tüm sporcu, antrenör, yönetici ve tüm katılımcılara teşekkürlerimi sunarım. Hedefimiz, yetenekli sporcuların spora kazandırılması, çocuklarımızın kişiliklerini sporun eğitici fonksiyonunu kullanarak duygusal ve sosyal yönden yetiştirilmesi ve geliştirmektir. Bu amaç doğrultusunda çalışmalarımız devam etmektedir. Temennimiz burada mücadele edecek genç sporcularımızın güreşin bayraktarlığını yaparak uluslararası müsabakalarda tabi ki sporda zirveyi gösteren olimpiyatlarda ülkemizi başarı ile temsil etmeleridir. Bu bağlamda Okulsporları Yıldızlar Güreş Grup Müsabakaları dolayısıyla yarışacak tüm sporculara başarılar diler, tüm katılımcılara saygılar sunarım” dedi.

Serbest ve Grekoromen stillerde mücadelenin olacağı Okulsporları Yıldızlar Güreş Grup Müsabakaları, 11 Şubat Pazartesi günü final mücadeleleriyle son bulacak.

ŞENER ŞENTÜRK

Kaynak: ŞENER ŞENTÜRK

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.