Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

EDESOB’tan ciğere yüzde 25 zam

EDESOB, tavan fiyatı 240 TL olan Edirne tava ciğerine yüzde 25 zam yaptı. Zam ile birlikte Edirne tava ciğerinin tavan fiyatı 300 TL’ye yükseldi.

Haber Giriş Tarihi: 21.06.2024 15:33
Haber Güncellenme Tarihi: 21.06.2024 15:33
Kaynak: UĞUR AKAGÜNDÜZ
EDESOB’tan ciğere yüzde 25 zam

Edirne Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (EDESOB), tavan fiyatı 240 TL olan tava ciğere yüzde 25 oranında zam yaptı.

Edinilen bilgiye göre; zam ile birlikte 240 TL olan Edirne tava ciğerinin tavan fiyatı 300 TL’ye yükseldi. Zam kararı, EDESOB’a bağlı ciğerci esnafına bildirilmeye başlandı.

“BU ZAMLAR UTANÇ VERİCİ OLMAYA BAŞLADI”

Zam kararının ardından ciğerci esnafı Erdal Akgün, konuyla ilgili basın mensuplarına açıklama yaptı. Akgün, Edirne tava ciğerine yapılan zamların utanç verici olmaya başladığını söyleyerek; “Artık bu zamlar utanç verici olmaya başladı. İlk başta biz esnaf olarak bu işten şikayetçiyiz. Bu böyle olmaz. Bu işin kolayı zamlarla bulunmaz. Bir an önce esnafın da girdilerine çare bulunmalı. Bu ciğere, köfteye, oraya, buraya zam yapmaktansa, girdilerle ilgili bir şeyler yapsınlar. Kurbanla birlikte kuzu, dana fiyatlarında düşüş var. Bu ciğere zam nedir? Şahsen ben artık buraya gelen müşterimizden hesap alınırken utanmaya başladım. 4 kişi gelse, birer porsiyon ciğer yese bin TL tutuyor. Bunun içinde salatası, kolası, ayranı yok. Yeter artık; bu iş böyle gitmez, böyle yürümez. Utanç verici bir durum” diye konuştu.

UĞUR AKAGÜNDÜZ

Kaynak: UĞUR AKAGÜNDÜZ

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.