Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Cumhur İttifakı’ndan lokma ve kandil simidi ikramı

Cumhur İttifakı, Edirne’de Regaib Kandili nedeniyle vatandaşlara lokma ve kandil simidi dağıttı.

Haber Giriş Tarihi: 11.01.2024 14:56
Haber Güncellenme Tarihi: 11.01.2024 14:59
Kaynak: UĞUR AKAGÜNDÜZ
Cumhur İttifakı’ndan lokma ve kandil simidi ikramı

Edirne’de Cumhur İttifakı’nın kurucu partileri olan Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) ile Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), Regaib Kandili nedeniyle lokma ve kandil simidi dağıttı.

MHP Edirne İl Teşkilatı tarafından Eski Cami önünde kurulan stantta vatandaşlara lokma dağıtılırken; AK Parti İl Başkanlığı tarafından Saraçlar Caddesi’nde kurulan stantta vatandaşlara kandil simidi ikram edildi.

Lokma ve kandil simidi dağıtımına Cumhur İttifakı Edirne Belediye Başkan Adayı Belgin İba, MHP Edirne İl Başkanı Emre Tokluoğlu, AK Parti Edirne İl Başkan Vekili Aydoğan Akıncı ile belediye meclisi üyeleri, il genel meclisi üyeleri, partilerin üyeleri katıldı.

“HERKESİN KANDİLİNİ KUTLUYORUZ”

Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği lokma ve kandil simidi dağıtımının ardından basın mensuplarına açıklama yapan Cumhur İttifakı Edirne Belediye Başkan Adayı Belgin İba, Edirnelilerin Regaib Kandili’ni kutlarken; “Eski Cami’nin önünde Cumhur İttifakı ortağımız MHP’nin lokma ikramında birlikteydik. Orada vatandaşlarımıza lokma ikram ettik. Şimdi de AK Parti olarak Saraçlar Caddesi’nde kandil simidi ikram ediyoruz. Rabbim inşallah Ramazan ayına da kavuştursun. Bugün 3 aylar, maneviyatını da vatandaşlarımızla birlikte yaşıyoruz. Herkesin kandilini kutluyoruz. Burada hemşerilerimizle birlikte olmaktan da son derece mutlu olduk” ifadelerini kullandı.

“CUMHUR İTTİFAKI’NIN SEVABINA DA, GÜNAHINA DA ORTAĞIZ”

MHP Edirne İl Başkanı Emre Tokluoğlu ise Türk-İslam coğrafyasının, Türkiye’nin ve Edirne’nin 3 aylarını tebrik ederek; “MHP olarak lokma ikramımızda Sayın Belgin İba, bizlerle beraber oldu. Biz, Türkiye genelindeki ittifak kapsamında Edirne’de uyumlu 2 parti olarak Liderimiz Devlet Bahçeli’nin dediği gibi Cumhur İttifakı’nın sevabına da, günahına da ortağız. Genelden yerele ülkede birlik, güçlü bir yönetim ile Belediye Başkanımızı seçeceğiz. Türk-İslam coğrafyasının, ülkemizin, Edirne’mizin 3 aylarını tebrik ederim. Hayırlı, mübarek olsun” sözlerine yer verdi. Açıklamaların ardından İba, Tokluoğlu ve beraberindeki heyet, Saraçlar Caddesi’ndeki vatandaşlarla sohbet etti.

UĞUR AKAGÜNDÜZ

Kaynak: UĞUR AKAGÜNDÜZ

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.