Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

ÇOCUKLAR TAŞ BOYAMA ATÖLYESİNDE BULUŞTU

-Edirne Belediyesi tarafından Edirne Kent Müzesi’nde düzenlenen taş boyama etkinliğine katılan çocuklar, hayal güçlerini kullanarak taşlara resim çizdiler.

Haber Giriş Tarihi: 01.10.2023 15:38
Haber Güncellenme Tarihi: 01.10.2023 15:38
Kaynak: Seçiniz
https://batiekspres.com/
ÇOCUKLAR TAŞ BOYAMA ATÖLYESİNDE BULUŞTU

Edirne Belediyesi tarafından çocuklar için düzenlenen taş boyama etkinliği, Edirne Kent Müzesi’nde gerçekleştirildi. Hayal güçlerinin geliştirilmesi amacıyla düzenlenen etkinliğe katılan çocuklar, taşlara istedikleri renklerde ve şekillerde figürler çizdiler.

Etkinlik görevlisi Fethiye Cebeci, amaçlarının çocukların yaratıcı düşüncelerini geliştirerek, becerilerini geliştirmek olduğunu söyledi. Etkinliklerin, çocukların sosyalleşmesine de destek sağladığını belirten Cebeci; “Amacımız, çocukların güzel vakit geçirmesini sağlamak. Bu haftaki etkinliğimiz taş boyama. Taş boyamadaki amacımız; çocukların yaratıcı düşüncelerini geliştirerek, ince motor becerilerini desteklemektir. Aynı zamanda burada çocuklarımız bir araya gelerek arkadaşlıklar ediniyorlar. Bizler de çocuklarla keyifli vakit geçiriyoruz. Burası onların sosyalleşmesi için de bir alan” diye konuştu.

MERT ERİŞKİN

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.