Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Çidem; “Yaşamı savunmaya devam edeceğiz”

CHP Kırklareli Merkez İlçe Örgütü’nün düzenlediği ön seçimde İl Genel Meclisi Üyeliği’ne adaylık için yarışan Göksal Çidem, 404 oy ile seçilemedi. Çidem, seçimin ardından yaptığı açıklamada; “Biz her şartta ve koşulda yaşamı savunmaya devam edeceğiz” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 22.01.2024 13:23
Haber Güncellenme Tarihi: 22.01.2024 13:24
Kaynak: UĞUR AKAGÜNDÜZ
Çidem; “Yaşamı savunmaya devam edeceğiz”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kırklareli Merkez İlçe Örgütü, İl Genel Meclisi Üyeliği adaylarını belirlemek amacıyla ön seçim düzenledi.

Paşa Kafe’de düzenlenen ön seçimde parti üyeleri, 10 sandıkta 17 aday adayı için oy kullandı. Ön seçime katılan aday adayları arasında Beyza Çam, Trakya bölgesinde nükleer santral, termik santral, RES ve maden ocaklarının doğaya ve yaşama verdiği zararlara karşı örnek bir mücadele yürüten Doğa ve Kültür (DOKU) Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Göksal Çidem, Bilgin Doru, Kırklareli Kent Konseyi Başkanı Yasemin Ertaş, Hakan Geriş, Necdet Göç, Birol Haker, Koray İnhanlı, Kırklareli İl Genel Meclisi Başkanı Aydın Karakoç, Osman Maldır, Behçet Şen, Ozan Topuz, İnci Tunç, Cansu Uzungül, Gürkan Yenerel, Tayyar Akgül ve Hümeyra Ayten yer aldı.

İŞTE SEÇİMİN SONUÇLARI

Oy verme işleminin tamamlanmasının ardından gerçekleştirilen oy sayımına göre; Gürkan Yenerel 1060 oy, Hakan Geriş 823 oy, Beyza Çam, 601, Osman Maldır 750, Tayyar Akgül 742 oy, Necdet Göç 587, Yasemin Ertaş 551, Aydın Karakoç 532, Birol Haker 520, İnci Tunç 513, Göksal Çidem 404, Behçet Şen 366, Koray İnhanlı 246, Bilgin Doru 221, Ozan Topuz 199 ve Hümeyra Ayten 140 oy aldılar.

“MÜCADELEYE DEVAM”

En çok oyu alan 5 ismin adaylığa seçildiği seçimin sonucunda Kırklareli Kent Konseyi Başkanı Yasemin Ertaş, Kırklareli İl Genel Meclisi Başkanı Aydın Karakoç, DOKU Derneği Başkanı Göksal Çidem’in ise üyelerden aldıkları oy sayıları yetersiz kaldı. Ön seçimin ardından DOKU Derneği Başkanı Göksal Çidem, düzenlenen ön seçim ile ilgili Batı Ekspres’e konuştu. Çidem, Trakya bölgesi ve özellikle Kırklareli’nde yaşamı savunmaya devam edeceğini söylerken; “Karar merciinde bulunabilir miyiz diye düşünmüştük. Ama üyeler takdir etmedi. Sonuçta karar partinin ve üyelerindir. Biz her şartta ve koşulda yaşamı savunmaya, mücadele etmeye devam edeceğiz” diye konuştu.

UĞUR AKAGÜNDÜZ

Kaynak: UĞUR AKAGÜNDÜZ

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.